Most mi tévő legyek?
Ááhh, ha du valóban igaz, akkor durva. Du egy rettentően beszűkült elme.
Amit tehetsz, neveled így tovább vele, de egyedül, vagy neveled nélküle egyedül.
Sose beszéltél vele az elmúlt hónapokban, hogy miért akar ennyire fiút? Miért nem akar kislányt?
Mióta vagytok együtt? Ez alatt hogy viselkedett veled, meg a nőkkel általában?
Mennyire lehet vele most beszélgetni? Erről vagy bármiről?
Milyen gyakori, hogy parancsolgat? (Pl. Ő dönti el, mikor pelenkázhatsz. )
Ennyi alapján, amit írtál, ez valóban menthetetlen helyzet.
Sajnos azt se lehet mondani, hogy idővel megbékél: hónapok teltek el.
Az semmi jót nem vetít előre, hogy a pelenkázást megtiltja: nem érdekli, ha fájdalmat okoz a picinek. Azt ugye tudod, hogy egy rázás is!
Költözz el a picivel! Ha egyszer elfogadja a lányát, az megtörténik anélkül, hogy vele éltek. Lehet, hogy jobb is, ha nincs vele egy fedél alatt, ráér gondolkodni, és nem idegesíti a gyerek.
Ha meg nem nyugszik le, akkor jobb külön. Nem lehet így élni, hogy látni se akar titeket!
Ja, hagyd el. Csak elobb kendd ossze sz.a.r.r.a.l az oaszes ruhajat es mondd meg neki, hogy 3 oraig nem veheti le.
K.u.r.v.a.r.a birom az ilyen f.a.sz.f.e.j.e.k.e.t, hogy meg azt az altalanos iskolai anyagot se tudjak, hogy a noknek (es a petesejtnek) ket x kromoszomaja van, a ferfiaknak (es a himivarsejtnek) pedig egy x es egy y. Szoval akarhogy szamolom, a ferfin "mulik" hogy fiu lesz e, vagy lany.
A lepontozok meg forduljanak fel!
Én csak azt nem értem, hogy a 3. hónaptól miért nem léptél le?
Ha velem közölte volna a 12. uh-n, h lány nem kell, és teljesen elutasítóvá válna és még magyarázatot sem adna (mondjuk ezt nem lehet megmagyarázni), rövid időn belül otthagytam volna szülés előtt, a pofájáról meg még a bőrt is lepereltem volna, és lejárattam volna az összes barátja és ismeröse elött, hogy mekkora egy féreg.
Magyarázd már el, hogy te mégis mi a f.@.s.z.ra vársz, és nem lépsz?
Miben bízol még? Tönkre akarod tenni a kislányod?
Az ilyen pasi minek vállal gyereket? Tök egyértelmű, hogy kislányt fog dobni a gép, mert bőven van mit tanulnia a lányokról.
Bacca meg, hát ennyi idősen mi különbség van köztük? Felöltözve meg se lehet őket különböztetni!
Tőlem már biztos megkapta volna a kedves férj a magáét!
A kisfiú baba másképp ordít? Másképp szopik? Annak még a kakija is illatos lenne?
Elment ez a gyökér? Remek! Bezárnám az ajtót és bent hagynám a kulcsot. Addig be nem tehetné újra a lábát, amíg meg nem magyarázza, minden lenne más az életünk egy kisfiúval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!