Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mi tévő legyek?

Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű,egészséges,2 hetes kislányunk,de a férjem nem törődik vele.A gond ott kezdődött,hogy terhes lettem,ő mindenképp fiút akart,lányról hallani sem akart.Amikor még nem tudtuk,hogy fiú vagy lány lesz,elhalmozott minden finomsággal,ajándékkal,kényeztetett.A 12 hetes UH-n megtudtuk,hogy kislányunk lesz.Még meg is kérdezte a doktornőt,hogy ez biztos?Biztos,hogy nem tévednek?Biztos,hogy nem cserélték össze valakivel?Mert az ő gyereke csak fiú lehet.Ott helyben nem is mondott semmit,de amikor kijöttünk elkezdte,hogy ez nem igaz,ez(!!!!)nem az ő gyereke.Azóta rám sem nézett,egyszer nem kérdezte a terhességem alatt,hogy hogy vagyok,rúgott-e,semmit nem kérdezett.Megkérdeztem tőle miért csinálja ezt.Akkor azt mondta,majd a szülés napján megbeszéljük.Eljött a szülés és megszültem a kislányom.Ő be sem jött a szülésre(pedig akartam)azt mondta,ha megszülök megnézi a fiát és minden rendben lesz.Megszületett,annyit nem mondott,hogy fáj-e valahol,semmit nem mondott,a kislányt azért megnézte,de nem vette a kezébe sem.A legfájobb az volt amikor 1,5 hetesen bekakilt szegény,és az mondta nem cserélhetek rajta pelenkát mert most cseréltem és nem telt le a 3 óra.(ő azt akarta hogy 3 óránként legyen pelus csere,de én ezt nem hagytam,mindig cserélek rajta,ha kell)És szüléskor még azt sem mondta hogy,köszönöm neked,hogy megszülted nekem a gyerekem...Ez nagyon fájt.A terhességem alatt azt hittem hogy majd ha meglátja nem fogja érdekelni,hogy lány de látom sajnos ez nem így van.Mi tévő legyek?Nem szeretném,ha valaki beszólna,így is elég a baj,nem kell még jobban belém rúgni.Normális válaszokat.

2017. júl. 3. 16:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%
Semmit ne csinálj, mosson magára, főzzön magára, elvégre egy nőnemü lény nulla.
2017. júl. 3. 18:17
 12/33 anonim ***** válasza:
47%

Ááhh, ha du valóban igaz, akkor durva. Du egy rettentően beszűkült elme.

Amit tehetsz, neveled így tovább vele, de egyedül, vagy neveled nélküle egyedül.

2017. júl. 3. 18:19
 13/33 anonim ***** válasza:
86%

Sose beszéltél vele az elmúlt hónapokban, hogy miért akar ennyire fiút? Miért nem akar kislányt?

Mióta vagytok együtt? Ez alatt hogy viselkedett veled, meg a nőkkel általában?

Mennyire lehet vele most beszélgetni? Erről vagy bármiről?

Milyen gyakori, hogy parancsolgat? (Pl. Ő dönti el, mikor pelenkázhatsz. )

Ennyi alapján, amit írtál, ez valóban menthetetlen helyzet.

Sajnos azt se lehet mondani, hogy idővel megbékél: hónapok teltek el.

Az semmi jót nem vetít előre, hogy a pelenkázást megtiltja: nem érdekli, ha fájdalmat okoz a picinek. Azt ugye tudod, hogy egy rázás is!

Költözz el a picivel! Ha egyszer elfogadja a lányát, az megtörténik anélkül, hogy vele éltek. Lehet, hogy jobb is, ha nincs vele egy fedél alatt, ráér gondolkodni, és nem idegesíti a gyerek.

Ha meg nem nyugszik le, akkor jobb külön. Nem lehet így élni, hogy látni se akar titeket!

2017. júl. 3. 18:22
 14/33 anonim ***** válasza:
29%
Kamu a kerdes, jok eltunt a kerdezo
2017. júl. 3. 18:25
 15/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta,én ezt nem érthetem,hogy ő miért akar fiút,mert ezt csak egy férfi értheti.5 éve vagyunk együtt.Ameddig nem lettem terhes,addig semmi baja nem volt,szerettük egymást,sőt még a terhesség első 3 hónapjában is foglalkozott velünk,de amikor megtudta,hogy lány lesz,azóta nem érdekli senki és semmi.Most elrohant itthonról,mondván ő nem hallgatja a hisztis babasírást...
2017. júl. 3. 19:05
 16/33 anonim ***** válasza:
78%
Szuper, amíg nincs otthon, szervezd meg, hogy el tudj költözni!
2017. júl. 3. 19:09
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

Ja, hagyd el. Csak elobb kendd ossze sz.a.r.r.a.l az oaszes ruhajat es mondd meg neki, hogy 3 oraig nem veheti le.

K.u.r.v.a.r.a birom az ilyen f.a.sz.f.e.j.e.k.e.t, hogy meg azt az altalanos iskolai anyagot se tudjak, hogy a noknek (es a petesejtnek) ket x kromoszomaja van, a ferfiaknak (es a himivarsejtnek) pedig egy x es egy y. Szoval akarhogy szamolom, a ferfin "mulik" hogy fiu lesz e, vagy lany.

A lepontozok meg forduljanak fel!

2017. júl. 3. 20:57
 18/33 anonim ***** válasza:
70%

Én csak azt nem értem, hogy a 3. hónaptól miért nem léptél le?

Ha velem közölte volna a 12. uh-n, h lány nem kell, és teljesen elutasítóvá válna és még magyarázatot sem adna (mondjuk ezt nem lehet megmagyarázni), rövid időn belül otthagytam volna szülés előtt, a pofájáról meg még a bőrt is lepereltem volna, és lejárattam volna az összes barátja és ismeröse elött, hogy mekkora egy féreg.

Magyarázd már el, hogy te mégis mi a f.@.s.z.ra vársz, és nem lépsz?

Miben bízol még? Tönkre akarod tenni a kislányod?

2017. júl. 3. 22:08
 19/33 anonim ***** válasza:
37%

Az ilyen pasi minek vállal gyereket? Tök egyértelmű​, hogy kislányt fog dobni a gép, mert bőven van mit tanulnia a lányokról.

Bacca meg, hát ennyi idősen mi különbség van köztük? Felöltözve meg se lehet őket különböztetni!

Tőlem már biztos megkapta volna​ a kedves férj a magáét​!

A kisfiú baba másképp ordít? Másképp szopik? Annak még a kakija is illatos lenne?

Elment ez a gyökér? Remek! Bezárnám az ajtót és bent hagynám a kulcsot. Addig be nem tehetné újra a lábát, amíg meg nem magyarázza, minden lenne más az életünk egy kisfiúval!

2017. júl. 3. 22:39
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg is találtad 8. Henriket.
2017. júl. 4. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!