Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mi tévő legyek?

Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű,egészséges,2 hetes kislányunk,de a férjem nem törődik vele.A gond ott kezdődött,hogy terhes lettem,ő mindenképp fiút akart,lányról hallani sem akart.Amikor még nem tudtuk,hogy fiú vagy lány lesz,elhalmozott minden finomsággal,ajándékkal,kényeztetett.A 12 hetes UH-n megtudtuk,hogy kislányunk lesz.Még meg is kérdezte a doktornőt,hogy ez biztos?Biztos,hogy nem tévednek?Biztos,hogy nem cserélték össze valakivel?Mert az ő gyereke csak fiú lehet.Ott helyben nem is mondott semmit,de amikor kijöttünk elkezdte,hogy ez nem igaz,ez(!!!!)nem az ő gyereke.Azóta rám sem nézett,egyszer nem kérdezte a terhességem alatt,hogy hogy vagyok,rúgott-e,semmit nem kérdezett.Megkérdeztem tőle miért csinálja ezt.Akkor azt mondta,majd a szülés napján megbeszéljük.Eljött a szülés és megszültem a kislányom.Ő be sem jött a szülésre(pedig akartam)azt mondta,ha megszülök megnézi a fiát és minden rendben lesz.Megszületett,annyit nem mondott,hogy fáj-e valahol,semmit nem mondott,a kislányt azért megnézte,de nem vette a kezébe sem.A legfájobb az volt amikor 1,5 hetesen bekakilt szegény,és az mondta nem cserélhetek rajta pelenkát mert most cseréltem és nem telt le a 3 óra.(ő azt akarta hogy 3 óránként legyen pelus csere,de én ezt nem hagytam,mindig cserélek rajta,ha kell)És szüléskor még azt sem mondta hogy,köszönöm neked,hogy megszülted nekem a gyerekem...Ez nagyon fájt.A terhességem alatt azt hittem hogy majd ha meglátja nem fogja érdekelni,hogy lány de látom sajnos ez nem így van.Mi tévő legyek?Nem szeretném,ha valaki beszólna,így is elég a baj,nem kell még jobban belém rúgni.Normális válaszokat.

2017. júl. 3. 16:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
55%
Miért vagy még vele? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Legalább a gyerekedre gondolj és meneküljetek minél előbb! ne hagyd ilyen apa mellett felnőni, mert lelkileg tönkre teszed a kislányodat.
2017. júl. 4. 12:29
 22/33 anonim ***** válasza:

Hát én még csak gyerek vagyok, de én is azt mondom, hogy költözz el.

Nekem anyukám és apukám igazából már házasság előtt sem voltak olyan szent páros. Én voltam a 2. gyerek, és apukám nem jött be a születésemre, mire anyukám megsértődött, jogosan. Apám azzal magyarázta, hogy vigyázni kellett a 4 éves tesómra... Pedig simán be tudott volna jönni, csak a tesómat a nagyszüleimhez kellett volna vinni aztán meg van oldva.

Hidd el, ha most ilyen, később se lesz jobb. Anyukám legszívesebben elválna ettől a mocsoktól. Én is elválnék tőle, ha a helyébe lennék. Utálom az apámat... most hadd ne részletezzem miért, nem ez a téma. Ha anyukám már a legelején lépett volna, egy csomó dolog máshogy alakult volna.

Mond meg neki, hogy ha nem változik meg most rögtön, akkor elválsz tőle. Nem csak neked, de a gyereknek is SOKKAL jobb lesz...

2017. júl. 4. 12:46
 23/33 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet Kérdező? Borzasztóan megsajnáltalak titeket, remélem, sikerül így vagy úgy rendbe hozni a dolgokat...
2017. júl. 4. 17:03
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egy kamuzó troll, ezért tűnt el.

De ha mégsem, az még rosszabb, mert az azt jelenti, h egy életképtelen szült egy gyereket egy féregnek, és mivel mindenki egybehangzóan bíztatja, h lépjen, és most nem tudja, mit csináljon, mert az ellenkezőjére számított.

2017. júl. 4. 17:34
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el,de ma volt fontosabb dolgom is,mint Gyakorizni.Ma délelőtt elköltöztünk anyámékhoz és most is itt vagyunk.Anyám sem hiszi el,hogy mi történhetett vele.Elmeséltem neki,hogy már nem csak azzal van baja,hogy lány,hanem már a pelenkacserével is.Anyám nagyon kiakadt,mondjuk nem csodálkozom rajta.A kérdés sajnos egyáltalán nem kamu,bárcsak az lenne,de ez szó szerint egy rémálom.
2017. júl. 4. 18:29
 26/33 anonim ***** válasza:
53%
Örülök, hogy elköltöztetek. Ha véletlen vissza akarna édesgetni és a csillagos eget is leigéri, akkor se dőlj be neki. Még véletlen se menj vissza. Sok sikert!
2017. júl. 4. 19:01
 27/33 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező jól tetted. A kislányodnak szüksége van békés, nyugodt életre.

Apuka meg elmehet a .....

2017. júl. 5. 09:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2017. júl. 13. 11:43
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésed.Bocs a késői válaszomért,de nem voltam ma internetközelben.Szóval most itt lakunk anyáméknál.A "férjem"nem keres bennünket,bár egyszer felhívott telefonon és elmondta a kislányt mindennek.Hogy miket mondott,azt most nem szeretném részletezni,de nem kívánom senkinek.Nem a saját számáról hívott,így előre nem tudtam,hogy ki az.Egyébként sokkal jobb nekem és a kislányomnak is itt,mint "otthon".
2017. júl. 13. 18:04
 30/33 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy minél hamarabb rendeződjön minden körülöttetek!
2017. júl. 13. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!