Most mi tévő legyek?
Hát én még csak gyerek vagyok, de én is azt mondom, hogy költözz el.
Nekem anyukám és apukám igazából már házasság előtt sem voltak olyan szent páros. Én voltam a 2. gyerek, és apukám nem jött be a születésemre, mire anyukám megsértődött, jogosan. Apám azzal magyarázta, hogy vigyázni kellett a 4 éves tesómra... Pedig simán be tudott volna jönni, csak a tesómat a nagyszüleimhez kellett volna vinni aztán meg van oldva.
Hidd el, ha most ilyen, később se lesz jobb. Anyukám legszívesebben elválna ettől a mocsoktól. Én is elválnék tőle, ha a helyébe lennék. Utálom az apámat... most hadd ne részletezzem miért, nem ez a téma. Ha anyukám már a legelején lépett volna, egy csomó dolog máshogy alakult volna.
Mond meg neki, hogy ha nem változik meg most rögtön, akkor elválsz tőle. Nem csak neked, de a gyereknek is SOKKAL jobb lesz...
Szerintem egy kamuzó troll, ezért tűnt el.
De ha mégsem, az még rosszabb, mert az azt jelenti, h egy életképtelen szült egy gyereket egy féregnek, és mivel mindenki egybehangzóan bíztatja, h lépjen, és most nem tudja, mit csináljon, mert az ellenkezőjére számított.
Kérdező jól tetted. A kislányodnak szüksége van békés, nyugodt életre.
Apuka meg elmehet a .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!