Gyakorlatilag egész nap a babám körül sürgölődöm. Lesz ez még jobb?
Köszönöm a válaszokat! (Mindenkit felpontoztam.) Különösen a tippeknek, ötleketnek örülök, hogy hogyan lehet perceket, negyedórákat nyerni. Kérlek, ha tudtok, írjatok még, nektek hogyan sikerül!
A férjem sokat segít, amikor itthon van, a fürdetést soha ki nem hagyná, de egész nap egyedül vagyok, az a nehéz. Az éjjel messze a legkönnyebb, ahogy írtam. Anyu messze lakik, csak egy-egy hétvégére tud eljönni segíteni. Anyósom is szokott segíteni, imád babázni, közben én is haladok valamit a házimunkával vagy pihenek egy kicsit. De ma pl azon kaptam magam, hogy a ház másik végébe menekültem enni, hogy addig se halljam, amíg a babám sír, de muszáj enni, hogy legyen neki tej... Ráfanyalodtam arra, hogy a babámat "önszoptató" üzemmódba helyezem: cumisüveg a szájába, kitámasztom egy párnával, közben meg fejek, így is nyerek egy félórát. De ez nem mindig nyerő, mert így a tej egy része a nyakában köt ki...
15:11-nek: tudom, mhogy a házasságot nem szabad elhanyagolni, sem a lelki, sem pedig a testi részét a gyerek miatt. Nem is tesszük, nem akarunk pár év múlva válni. Valahányszor mélyebben elalszik a fiam, alaposan kihasználjuk az időt. ;-) A régi anyukák azért több generációval éltek együtt, egy nagyobbik gyerek ringattaa bölcsőt, a dédike eldajkálta a kicsit, amíg anyuka kapált. Sajnos a kisfiam nagyon hasfájós, és mivel nem szopik, így az etetés tripla idő: hozzáadódik a fejés és a mosogatás-sterlizálás is.
Szóval ha vannak még ötleteitek, akkor ki vele! Sokat segítetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!