Gyakorlatilag egész nap a babám körül sürgölődöm. Lesz ez még jobb?
Lesz! Kitartás! Én sem hittem el, de már jobb. Nekem a 3 hónapot miondták, de igazából a 6-ik hónaptól lett jobb. Én is fejtem egész nap, éjszakáztam, sőt nekem a babám 2 hónapos koráig beteg volt, aztán kiderült a kórházban megfertőzödött. Szóval egész nap sírt, csak a kezemben nyugodott meg, sőt rajtam aludt, miközben én párnákkal fel voltam támasztva.
Teljesen ki voltam merülve, a férjem is, ő sokat segített, éjszakázott, miközben én próbáltam pihenni, de kő kemény volt.
3 hónaposan jobb lett, mert meggyógyult, viszont addigra megszojkta, hogy állandóan ölben van és azért sírt ha leraktuk, nem foglalkoztunk vele.
Igazából a 6-ik hónaptól volt nagy változás, amikor elkezdett forogni, most már kúszni és nem akar annyit ölben lenni, eljátszik fél órákat is egyedül. Kitartás!
persze hogy lesz!
az enyém most 3,5 hónapos. pár hét és ellesz magában egy kicsit, meglátod. nekem szopi után, ha tele a pocak és üres a pelus, mindig van egy negyedórám. az egyikben felpakolom a kaját, keverni tudom a babával a kezemben is. a másikban eszem, a harmadikban mosogatok+kutyát, cicát etetek, a negyedikben gyorsan összeporszívózok vagy letörlök 1-2 polcot, az ötödikben gyorsan lezuhanyozom, stb. ha nem megy, viszem magammal a hordozóban, vagy kendőben, így tudok pl mosógépet ki- és bepakolni, teregetni. enni szoktam úgy is, hogy az ágyon ülve a combomra fektettem, ott elvolt, míg bekaptam valamit. ha elúszok végleg, akkor nem megyünk sétálni, csak elindulunk, majd ha elaludt, hazatolom szépen. alszik a teraszon, én meg utolérem magam. de ha nem, akkor is megvár a munka.
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!