Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiabál, ordit a 7 hónapos...

Kiabál, ordit a 7 hónapos kislányom. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7 hónapos a kislányom és irtózatos hangosan kiabál. Amúgy semmi baja, nem jön a foga, nem éhes, nem fázik, nincs tele a pelus, nem fáj a hasa, nem ijed meg senkitől. Szépen játszik egyedül a szőnyegen a kedvenc játékaival és egyszercsak elkezd orditani, de utána meg kacag.

Ti is észleltétek ezt a jelenséget? Vagy miért csinálja?

2008. okt. 17. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Szerintem a front lehet, az én 5.5 hós egyébként nyugodt kisfiam is egyik pillanatról a másikra elkezd sírni, ha vele vagyok akkor megnyugszik. Majd csak elmúlik.

2008. okt. 17. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ. Gondoltam már én is a frontra, de nem hiszem, hogy ezért csinálja. Biztos nem fél, hiszen valaki mindig ott van körülötte, de egyszercsak olyan hangosan kiabál, hogy már félelmetes! De utána akkorát kacag. Lehet, hogy tetszik neki a saját hangja?

2008. okt. 17. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,valószínüleg a hangja ja´téka tetszik neki,ha utánna nevet.nem lehet,hogy olyankor ra´tok néz és tetszik neki milyen arcot vágtok??
2008. okt. 17. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbálgatja a hangját, és tetszik neki. Az én kisfiam "műköhögni" szokott, viccesnek találja.

Semmi baja nincs a kislányodnak.

2 gyerek anyukája

2008. okt. 17. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam sokszor kiabál vagy teljes hangerőn sikít,de a legjobb az,amikor éjszaka felébred pár percre és brümmögni kezd:)
2008. okt. 17. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elképzelheto, hogy felfedezte a hangját, és játszik vele:) 7 hós babám is szokta, minap az uzletben az elado megjegyezte: milyen helyes ez az éneklo baba! És pont ma nem az én picurom volt, hanem egy másik, kb. korabeli baba:)
2008. okt. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!