Hány hetes kortól lehet a babát kivinni levegőztetni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 11:15
1/9 anonim válasza:
Az enyém tavaly májusban született, nem ilyen ramaty idő volt, hanem szinte nyárias. Rövidebb időre 5-10 perc már 1 hetesen kivittem az udvarra, majd 2 hetesen tologattam is kicsit hosszabb ideig. Aztán fokozatosan mindig többet.
2/9 anonim válasza:
Attól füg mikor a születik/születet
fiam január eleji volt őt 3 hetesen vittem sétálni.
Sajnos tavaly márciusban nem volt igazán jó idő, lányom március eleji vele is 3 hetesen mentem sétálni.
Ha valamelyik nyáron született volna, hamar mentünk volna ki a kertbe
3/9 anonim válasza:
2 hetesen vittem ki a kisfiamat, nov-i baba
4/9 anonim válasza:
a nyári születésűt 1 hetesen, a télit 2 hetesen vittem ki
5/9 anonim válasza:
A téli lányom 3 hetesen, de minden nap nyitottam rá egy kicsit ablakot!Felöltöztettem jó melegen, és kiszellőztettem a szobát!Decemberi volt, emlékszem hazajövetelünktől 2 hétig folyamatosan esett a hó, így friss levegő volt!Az átjárta a szobát!
6/9 anonim válasza:
Mi két hetesen vittük ki, télen.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A kislányom kedden múlt 1 hetes. Gondoltam ha jó idő lenne, hétvégén kivinném pár percre a teraszra.
2010. máj. 20. 13:00
8/9 anonim válasza:
1 hetesen 20 percet sétáltunk, szeptember végi baba.
9/9 anonim válasza:
Hétvégére 20-25 fokot mond, nyugodtan elmehettek egy rövidebb sétára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!