Szerintetek ciki kézben kivinni sétálni egy 3 hós babát?
Próbáld meg a kendőt vagy kengurut.
Azt lehet jobban fog tetszeni neki.
Mi is volt, hogy kézben vittük le a 4 hónaposunkat, de csak fél órára elintézni valamit. Nem is bírnám tovább hisz akkor már 7 kiló volt.
De nem ciki. Mi mei taiozunk feltéve ha nem 40fok van.
Miért lenne ciki? Én is vittem kézben ennyi idősen a lányomat,igaz csak apa elé mentünk a buszmegállóba. Szerencsére nincs messze. Attól függ hová és mennyit sétáltok,
ha "hosszabb útra" mentek célszerűbb inkább kendőbe rakni.
Mi így sétálunk immár 5,5 hónapja. Se babakocsi, se kendő, se mei tai. Csak kézben. A ciki része, hogy a 2,5 éves kisfiúnk ül a babakocsiba, hogy haladni is tudjunk.
Nehéz, fárasztó,, két embert kívánó így, de mindenki csendben van legalább.
Ölbe baba.
Nekem is 3 hónaposan csinálta 2 hétig,de én nem adtam fel.Toltam az ordító gyereket és elhagyta ezt...azóta ki sem lehet robbantani a babakocsiból,most 13 hónapos.
Való igaz néztek az utcán,hogy mi baja a gyereknek,de túléltük.
Nem ciki, de szerintem ritka kényelmetlen csak úgy kézben cipelni a bébit...
Kendő vagy valami neki való hordozó eszköz.
Esetleg a kocsiban hason fekve(feje feléd közelebb), nálunk mind a két kicsi imádott úgy sétálni, tartották már annyira a fejüket, hogy kilássanak a kocsiból(a fiam csak ott maradt el hason)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!