Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Szerintetek szépek?
Ikerkislányoknak lenne. :)
Annabella Napsugár
Veronika Orsolya
Illetve van még egy névpárosunk, Julianna Hajnalka, amit, ha még lesz lányunk, neki szeretnénk adni. :)
Nekem már ott bukik a dolog, hogy két keresztnév...
A férjemnek is kettő van, hát GYŰLÖLI! Mert hivatalosan mindenhol mindkét nevet alá kell írni, szerencse, hogy rövidebbek az általad írt neveknél.
Ezek után félve kérdezem, mi a vezetéknév??? Mert ha pl. Hunyadvári, akkor borzalmasan hosszú lesz, a gyerekek utálni fogják.
Hunyadvári Annabella Napsugár
dzsízösz!!!
Ikerkislányoknak én mindenképp a következő neveket adnám:
Annabella Veronika
és
Julianna Orsolya
Annabella és Julianna mindkettő fiatalos, szép név.
Ha én Veronika lenék, az ikertestvérem pedig Annabella, akkor haragudnék, hogy nekem miért olyan öreges a nevem :D
Viszont az Annabella és a Julianna gyönyörű nevek, bármelyiket elfogadnám. Egyébként ilyen hosszú nevek mellé szerintem nem kell 2. név, mert minden hivatalos papírra kiírogani szörnyű hosszú.
"Ha meg 100 valaszadobol 99 azt mondja, neki nyűg a második kerwsztnev, akkor esélyes, hogy a nagy magyar átlagot tükrözi"
Pontosan. A magyar átlagot tükrözi : lusta és panaszkodó. Rengeteg népnél min 2 keresztnév szokás, de én hisztizni csak magyart hallottam eddig. Pedig mástól is mindet kérik hivatalos papírokon.
Utolsó:
Simon-Majoros Izabella Magdolna a nevem.
Amikor 2 éve érettségiztem, és mire minden lap tetejére felkörmöltem ezt, a többiek már 3 feladatot megoldottak. Hidd el, felesleges ennyi név. Fél vesémet adnám, ha lehetnék csak Simon Iza.
A vezetéknév nagyon rövid (Nagy) szóval..
Láttam már hosszabb nevet is (Rózsavölgyi Dzsenifer Rita, Németh Dzsesszika Alexandra a környezetemben)
Egyébként még nem sikerült dűlőre jutnunk, de a Veronika az biztos marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!