Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Szerintetek szépek?

Figyelt kérdés

Ikerkislányoknak lenne. :)

Annabella Napsugár

Veronika Orsolya

Illetve van még egy névpárosunk, Julianna Hajnalka, amit, ha még lesz lányunk, neki szeretnénk adni. :)

2017. jún. 29. 11:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem már ott bukik a dolog, hogy két keresztnév...

A férjemnek is kettő van, hát GYŰLÖLI! Mert hivatalosan mindenhol mindkét nevet alá kell írni, szerencse, hogy rövidebbek az általad írt neveknél.

Ezek után félve kérdezem, mi a vezetéknév??? Mert ha pl. Hunyadvári, akkor borzalmasan hosszú lesz, a gyerekek utálni fogják.

Hunyadvári Annabella Napsugár

dzsízösz!!!

2017. jún. 29. 13:08
 22/33 anonim ***** válasza:
Az Annabella Napsugár tényleg sok.Nekem eleve nem ezek a típusú nevek a nagy kedvenceim(Orsolya,Hajnalka stb.).Julianna helyett a Júlia?Nekem az sokkal jobban tetszik,persze ha a nagymama neve Julianna akkor értem.Én Annabellt(vagy Annabellát)és Júliát adnám.Második nevet semmiképpen,de ha ezek jöhetnek csak szóba akkor Annabella Hajnalka és Veronika Julianna
2017. jún. 29. 14:05
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó hosszú az összes név, bár az Annabella Napsugáron kívül mind tetszik, de egyben túl sok, külön-külön nevekként nagyon szépek.
2017. jún. 29. 17:06
 24/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a Veronika a legszebb :)
2017. jún. 29. 18:59
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sok ez így egyben! Jobb lenne egy-egy név. Én ezek közül az Annabellát és a Veronikát választanám. Van Annabella nevű ismerősöm, nem is egy. Bellának becézik őket, egyáltalán nem röhejes név! (Nekem az Izabella amúgy szebb)
2017. jún. 29. 20:13
 26/33 anonim ***** válasza:

Ikerkislányoknak én mindenképp a következő neveket adnám:

Annabella Veronika

és

Julianna Orsolya

Annabella és Julianna mindkettő fiatalos, szép név.

Ha én Veronika lenék, az ikertestvérem pedig Annabella, akkor haragudnék, hogy nekem miért olyan öreges a nevem :D

Viszont az Annabella és a Julianna gyönyörű nevek, bármelyiket elfogadnám. Egyébként ilyen hosszú nevek mellé szerintem nem kell 2. név, mert minden hivatalos papírra kiírogani szörnyű hosszú.

2017. jún. 30. 18:28
 27/33 anonim ***** válasza:
27%

"Ha meg 100 valaszadobol 99 azt mondja, neki nyűg a második kerwsztnev, akkor esélyes, hogy a nagy magyar átlagot tükrözi"

Pontosan. A magyar átlagot tükrözi : lusta és panaszkodó. Rengeteg népnél min 2 keresztnév szokás, de én hisztizni csak magyart hallottam eddig. Pedig mástól is mindet kérik hivatalos papírokon.

2017. júl. 1. 10:33
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Simon-Majoros Izabella Magdolna a nevem.

Amikor 2 éve érettségiztem, és mire minden lap tetejére felkörmöltem ezt, a többiek már 3 feladatot megoldottak. Hidd el, felesleges ennyi név. Fél vesémet adnám, ha lehetnék csak Simon Iza.

2017. júl. 1. 19:04
 29/33 anonim ***** válasza:
Nekem a Veronika Hajnalka és az Orsolya Julianna párosok kimondottan tetszenek. :)
2017. júl. 8. 00:47
 30/33 A kérdező kommentje:

A vezetéknév nagyon rövid (Nagy) szóval..

Láttam már hosszabb nevet is (Rózsavölgyi Dzsenifer Rita, Németh Dzsesszika Alexandra a környezetemben)

Egyébként még nem sikerült dűlőre jutnunk, de a Veronika az biztos marad.

2017. júl. 10. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!