Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Szerintetek szépek?
Ikerkislányoknak lenne. :)
Annabella Napsugár
Veronika Orsolya
Illetve van még egy névpárosunk, Julianna Hajnalka, amit, ha még lesz lányunk, neki szeretnénk adni. :)
Bocsánat kicsit elírtam.
Nem úgy értem hogy Julianna - Hajnalka, hanem a kettő név egyben, azaz egy kislánynak.
Tehát nem névpáros.
Már ott kicseszés, hogy mindegyik név hosszú!
Egyébként sem külön-külön, sem egyven nem jók
Igazából az Annabella Napsugár a férjem szerint kicsit sok. Felvetette azt az ötletet is, hogy Annabella Hajnalka és Veronika Julianna legyen, de ott meg én érzem túlságosan hosszúnak.
Nehéz ez a névválasztás :/
Annabella Napsugárhoz piszkosul nem illik egy Veronika Orsolya, már nem is haragudj.
Az első kettő full modern, a második meg régies.
A második pár tök szép. Vagy Veronika és Viktória is szép lenne.
Az első páros nem igazán tetszik, főleg a Napsugár. Mi lenne, ha Anna és Bella lenne? :) Bár lehet, kicsit elborult ötlet.
Julianna is szép, de a Hajnalka nekem nem tetszik. Az sokkal inkább a Napsugárhoz illene, ha már itt tartunk.
Én mondjuk Annabellát nem adnák, mert az eleve két külön név.
A Napsugarat meg hagyjuk, a gyerek farokfelvágva fog rohanni megváltoztatni, vagy ha nem is használja, minek?
A páromnak is dupla neve van (a második apja után "kellett"), de csak kicseszés amikor hivatalos dokumentumot kell kitöltenie és a fél élete a nevére megy rá.
A régiesek az én édesanyám és a férjem édesanyja után lennének.
De annyi biztos, ezekből a nevekből fogunk válogatni. Szóba jött a Nikolett is, de abban én még nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!