Ti adtok sapkat par hetes babatokra bent a lakasban?

Sose értettem ezeket az öreglányokat, az én gyerekeimre is folyton zoknit akartak húzni 30 fokban.
Szerencsétlen babád, hetek óta meg lehet gyulladni, te meg sapkában tartod a lakásban.. :O Azonnal vedd le róla!!!! És ebben a hőségben nyugodtan lehet pucéran is egész nap, nem fog megfázni!!!!!

Ne kapjátok már le a kérdező fejét!Segítséget kért,nem oltogatást. Valahol azt olvastam,hogy "a szülőket nem képzik,csak számonkérik". Ez itt milyen igaz!
Kérdező:ne adj rá sapkát ilyen melegben,Anyukádnak meg ne engedd,hogy takargassa,mert ha túlmelegszik,belázasodik. Akkor meg azt fogod hinni hogy beteg,holott csak ki kellene takarni.

Elozo, nem belazasodik, konkretan hogutat kap, amibe bele is halhat.
Ez nem oltogatas, de egyes nok borzalmas sotetek, az 5 eves keresztlanyomnak van annyi esze, hogy 27 fokban nem veszunk fel sapkat. Ehhez meg 8 osztaly sem kell, szimpla ovoda eleg!

Koszonom a normalis hangvetelu valaszokat Biztosithatok mindenkit,h.nem szerencsetlen a babam es egyaltalan nem szenved, bezarni pedig azokst kellene, akik a kulturat meg csak hirbol sem ismerik.
Meg egyszer koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!