Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járni tudó babátokra adtok...

Járni tudó babátokra adtok cipőt a lakásban, vagy elég a zokni?

Figyelt kérdés

Olvastam olyat, hogy kell cipő a lábára bent is, mert sima, mesterséges "talajon" fontos, hogy tartsa a bokáját a cipő.

De sokan meg azt mondják, hogy elég egy zokni is.

Most akkor kell cipő vagy sem?

2014. jan. 3. 19:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
13 hónapos, néhány hete már stabilan jár.
2014. jan. 3. 19:13
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

13 hónapos a lányom, 3 hónapja jár, de sosincs rajta cipő, csak harisnya+zokni.

Az utcán majd csak március környékétől teszem le a földre, addig nem veszek cipőt sem neki.

2014. jan. 3. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Ősszel-télen csúszásgátlós zoknit adok rá, nyáron mezítláb van. Járólap van a házunk nagy részében.
2014. jan. 3. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Az én kislányomnak már van cipője, 1 hete vettük neki, szépen megy benne és nagyon élvezi. Természetesen csak az utcán használjuk, a lakásban egy csúszásgátlós zokni van rajta. Csak ma olvasgattam mindenfélét a témával kapcsolatban és elbizonytalanodtam. De akkor marad a zokni.
2014. jan. 3. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha meleg lenne a padló, akkor a fiam zokniban lenne (18 hónapos), de nagyon hideg a padló sajnos, így cipőben van egész nap. Utálja...
2014. jan. 3. 19:20
 6/13 gabszem ***** válasza:
zokniban van itthon, én ugy tudom az a legjobb a talpának, bokájának. ha hideg van nálatok akkor lehet vastagtalpu, szilikontalpu zoknit is venni.
2014. jan. 3. 19:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Nincs hideg, ilyen szempontból elég egy sima csúszásgátlós zokni.

Én is úgy tudtam, hogy az a legjobb a lábának, ha bent cipő nélkül van, de nagyon sok helyen olvasni az ellenkezőjét. Vagyis egyenetlen talajon, utcán, füves, homokos területen legjobb mezítláb, de mesterséges, egyenes, kemény felületen (mint a padló, járólap), kell cipő a lábára.

Legyen okos az ember...

De úgy látom, itt a többség a zokni mellett voksol. Én sem szeretnék cipőt húzni a lábára a lakásban, ha nem muszáj.

2014. jan. 3. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Kisfiamra zoknicipőt adok bentre,alá egy zoknit,így elég meleg. Nálunk elég hideg a járólap,de nincs 2-3 havonta pénzem rendes szandálra,mert az 8e-től kezdődik. Próbáltunk ilyen kis házicipőt is,ennek gumi a talpa és cipzáros,de nem vált be.
2014. jan. 3. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
mindenképpen cipő nélkül zokniban.
2014. jan. 3. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
ortopédián mit mondtak? mert ugye a stabil járásnál vissza kell vinni a babát.
2014. jan. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!