Normális, ha 4-5 napos baba egész nap alszik szinte? :
Küldő: Az, ami, az, aki
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: tegnap 20:14
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Normális, ha 4-5 napos baba egész nap alszik szinte? :
"Hihetetlen h piszkáltok mindenkit. Ti tán ugy bujtatok ki anyátok sggéből, h mindenr tudtok? Kepzeljétek én pl sokat olvastam, megis voltak kerdesem.."
Az üzenet: Az a baj, hogy mindenki baszik összevissza, de gyereket nevelni meg kevesen tudnak megfelelően. (Ez rád is értendő.)
Ilyen pofátlan embert is rég láttam...
Azért vagyok szr alak mert 22 évesen szultem.. masok 28 évesen szulnek fele ilyen életbe.. sztem nem a kor szamit. Láttam mar felelotlen 30éves anyát és 20on évest is..
Kedves, intelligens stílusú megnyilvánulásodra, melyet remélhetőleg nem adsz tovább a gyerekednek (esélyesen fogod, naná ...) válaszul megjegyezném, hogy nem szükséges mindent tudni egy gyerekről előre, 18 éves koráig.
De az első 4 NAPRÓL azért lehetne fogalma az embernek, pl. olyan, nem különleges körülmények kapcsán, mint az ún. alvás.
Egy 4 napos gyerekről annyit lehet tudni az életben tartáshoz, hogy mennyi az alvásigénye, mennyit eszik és ürít, és milyen hőmérsékletben van jól. ENNYI. Nem ördöngősség.
Örülök, hogy te embernek érzed magad, és ennek hangot is tudsz adni úgy, hogy nem is káromkodsz vagy ordenáréskodsz egy válaszban 3-nál többször! Csak így tovább!
12#vagyok
Hidd el, nem ismersz, de elég sok bunkó van itt akik azert jonnek h csesztessék a másikat s nem azért h segitsenek másoknak. Tehát igenis jogos a felháborodásom. Képzeld a gyerekemben sokkal tobb az ertelem es a jóindulat mint sokakban itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!