Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha 4-5 napos baba...

Normális, ha 4-5 napos baba egész nap alszik szinte? :

Figyelt kérdés
Vagy felébred vagy felkeltem enni, de utána rögtön visszaalszik. Délelőtt volt ébren kb 1/2 órát ma is és tegnap is.Eszik rendesen, van sok széklete.
2017. jún. 23. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Tejesen normális, ne aggódj! :) A mi babánk 7 hetes én meg azon paráztam most napokig, hogy nem alszik eleget nappal, biztos baja van. :D Szóval élvezd ki, hogy pihenhetsz még egy kicsit. :)
2017. jún. 23. 17:05
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Hihetetlen h piszkáltok mindenkit. Ti tán ugy bujtatok ki anyátok sggéből, h mindenr tudtok? Kepzeljétek én pl sokat olvastam, megis voltak kerdesem elso gyerekkel még 2 ÉV utan is. Ettol nem vagyok retardált sem hülye sem lusta sem olyan, akinek nem való gyerek. Csupán EMBER VAGYOK... Ti is tettethetnétek legalább
2017. jún. 23. 17:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a dokinak, ilyen pici babát az első pár napban legalább három óránként meg kell kínálni tejjel, ehhez pedig ébresztgetni kell. Hamar visszaeshet a súlya. Neked is jobb, ha minél többet szopik, annál több lesz a tejed. Nem sárgult be? Az is lehet az aluszékonyság oka, de egy ilyen pici babának amúgy is nagyon sok az alvásigénye. Az, hogy van elég pisis/kakis pelus, azt jelenti, hogy minden oké, jól csinálod!
2017. jún. 23. 17:39
 14/22 anonim válasza:
0%
13-as. Tudhatnád, hogy a csecsemő nem az anyuka seggéből bújik ki.
2017. jún. 23. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Küldő: Az, ami, az, aki

Címzett: Ismeretlen válaszoló

Időpont: tegnap 20:14

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Normális, ha 4-5 napos baba egész nap alszik szinte? :

"Hihetetlen h piszkáltok mindenkit. Ti tán ugy bujtatok ki anyátok sggéből, h mindenr tudtok? Kepzeljétek én pl sokat olvastam, megis voltak kerdesem.."

Az üzenet: Az a baj, hogy mindenki baszik összevissza, de gyereket nevelni meg kevesen tudnak megfelelően. (Ez rád is értendő.)

Ilyen pofátlan embert is rég láttam...

Azért vagyok szr alak mert 22 évesen szultem.. masok 28 évesen szulnek fele ilyen életbe.. sztem nem a kor szamit. Láttam mar felelotlen 30éves anyát és 20on évest is..

2017. jún. 24. 06:48
 16/22 anonim ***** válasza:
15# te aztán nagy ökör vagy!
2017. jún. 24. 06:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia, örülj neki, hogy alszik. Később ez kamatozik, mikor hazamentek a kórházból és ott lesz a házimunka is mellette :) Az enyém is egész nap alszik, ez a dolga pedig már hat hetes. Mondjuk én a 4ét alkalmazom, etetés-ébrenlét (15-20 perc játék), édes álom, én.
2017. jún. 24. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
48%

Kedves, intelligens stílusú megnyilvánulásodra, melyet remélhetőleg nem adsz tovább a gyerekednek (esélyesen fogod, naná ...) válaszul megjegyezném, hogy nem szükséges mindent tudni egy gyerekről előre, 18 éves koráig.

De az első 4 NAPRÓL azért lehetne fogalma az embernek, pl. olyan, nem különleges körülmények kapcsán, mint az ún. alvás.

Egy 4 napos gyerekről annyit lehet tudni az életben tartáshoz, hogy mennyi az alvásigénye, mennyit eszik és ürít, és milyen hőmérsékletben van jól. ENNYI. Nem ördöngősség.

Örülök, hogy te embernek érzed magad, és ennek hangot is tudsz adni úgy, hogy nem is káromkodsz vagy ordenáréskodsz egy válaszban 3-nál többször! Csak így tovább!

2017. jún. 24. 17:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen, megkérdezte, amit nem tud, ez egy ilyen oldal, bármilyen fura. Most már tudja, te is megnyugodhatsz, talán életben tudja tartani ez után, hogy ilyen szépen elmagyaráztátok. ;)
2017. jún. 24. 19:22
 20/22 anonim ***** válasza:

12#vagyok

Hidd el, nem ismersz, de elég sok bunkó van itt akik azert jonnek h csesztessék a másikat s nem azért h segitsenek másoknak. Tehát igenis jogos a felháborodásom. Képzeld a gyerekemben sokkal tobb az ertelem es a jóindulat mint sokakban itt

2017. jún. 24. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!