Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy viselte babátok amikor...

Hogy viselte babátok amikor pisztollyal lőtték ki a fülét?

Figyelt kérdés

Babám 8 hónapos.Pénteken megyünk a kozmetikushoz.Egy kicsit be vagyok rezelve, mert a kozmetikus azt mondta, hogy nagy ordítás lesz, meg hogy le kell fogni rendesen (apa is jöjjön).Ja, és jobb lenne, ha kint lennék, míg meg nem csinálja.

Tényleg ilyen rossz lesz?

2010. máj. 19. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ,az en babám aki akkor 4 hónapos volt nagyon keservesen sirt, de nagyon rövid ideig.Meg kis sem jöttünk a kozmetikustol, már meg is nyugodott.
2010. máj. 19. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni:)Az én kiscsajom nem a belövéstől sírt, hanem nem tetszett neki, hogy le kellett fogni a fejét. Sok múlik azon is, aki belövi, ha már sokszor volt kisbaba páciense, pikk-pakk készen lesz.
2010. máj. 19. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkét lányom csak másodpercekig foglalkozott a dologgal, nagyon jól viselték.
2010. máj. 19. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:

hello

bár én még nem vittem el a lányomat, de tervezem :)

beszéltem róla kozmetikusokkal, a tapasztalat az, hogy ez a babának egyáltalán nem fáj, hanem az ijedtség nagy és esetleg még a hangtól is megijednek

szerintem sokkal jobb, ha ott vagy a babával és megpróbálod minél jobban megnyugtatni, biztos nagyobb az ijedelem, ha még téged sem lát, sem hall :(

2010. máj. 19. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Jobban izgulok, mint ő:)
2010. máj. 19. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi ma voltunk a 7 hónapos kislányommal.Akkor jobban sirt,amikor berajzolták,mint amikor lőtték.Hála Istennek két oldalról lőtték egyszerre,úgyhogy nagyon hamar megvoltunk.Én azt hittem jobban fog sirni.Attól sirnak inkább,hogy le kell őket fogni.Sok sikert.
2010. máj. 20. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Túléltük a nagy belövést.Egyik oldalt lőtték, észre sem vette.Viszont amikor a másik, már nem akarta hagyni magát.
2010. máj. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!