Nagy baj lehet, ha babám kifordítja a kezét?
3 hónapos baba, kb 2 napja a jobb kezét teljesen kicsavarja. Először csak párszor csinálta, de most szinte állandóan így tartja: [link]
Tegnap voltunk Dévényesnél, mondta, hogy nem normális, de lehet, hogy teljesen elhagyja majd, lehet, hogy rosszabbodik. El kell mennünk majd ortopédiára, de kb 1 hónapos távlat az időpont. Dévényeshez attól függően kell majd vissza menni.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Iszonyatosan ijesztő (szerintem). Nagyon félek, hogy valami komolyabb dolog.

A devenyes csak okoskodo penzhajhasz. Varj par napot, lehet csak rossz szokas!
Az enyem is 2-3 honapos volt mikor eszrevettem hogy az egyik karjat kizarolag maga mellett logatja. Arra az oldalra szereltem csorgot a kisagyra, elkezdte pofozgatni, igy par het mulva rendesen tartotta.
Devenyes sarlatan nelkul is.

Első válaszoló, te nem vagy normális. Hogy lenne a devenyes sarlatan?
Kérdező, valószínű valamilyen túlzott izomfeszesseg okozza. Addig is jartok Dévény terápiára? Neurológushoz is elviszed?
Addig nem járunk, amíg nem járjuk meg az ortopédiát. Ezt a Dévényes javasolta, hogy addigra meglátjuk pozitív vagy negatív irányba változik a dolog. Ugyanis azt mondta, hogy akár el is múlhat addigra. Bár én kételkedem, mivel lassan egész nap így tartja már. Rettenetesen ijesztő...
Neurológia még nem jött szóba

Magán doki lesz belőle, mert a gyerekorvostól nem kaptunk beutalót. Szerinte nincs ezzel semmi probléma... közölte, hogy biztos a másik kezével is meg tudná csinálni, ha akarná.
Most komolyan, normális az ilyen orvos???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!