Mit tegyek hogy a babám tudjon pukizni?
Youtube-on vannak torna gyakorlatok, amikkel elősegíthető a puki. Illetve pocak simogatási módszerek is, amikkel át lehet simogatni a beleket, hogy sikerüljön.
Nekünk még a hasra fordítás is segített, mert ahogy emelte magát a fiam, erőlködés miatt egyből pukizott.
A szélcső durva, mi is próbáltuk, össz-vissz kétszer. Valóban segít, de én rohadtul veszélyesnek találtam, hogy azt a kemény vackot bedugod a fenekébe miközben rugdalózik. Na mindegy, ez az én véleményem. Egyébként nem drága, és gyors segítség, aláírom.
Vagy itass vele kamillateát, egy decibe kell egy kávéskanál cukor. A cukor mindenképp kell bele! Meghajtja, de legalább kijön akkor minden, és jól lesz.
Vagy simogatod a hasát, hogy mozogjanak a belek, és ezzel felváltva a lábait egyszerre felfelé nyomkodod, mint ahogy a béka lába áll (remélem érted :-D ), olyan irányban. Egészen fel kell nyomni, hogy a hasához hozzáérjen a combja.
szélcső!
világmegváltó találmány! leereszti a babát, béke van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!