Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek hogy a babám...

Mit tegyek hogy a babám tudjon pukizni?

Figyelt kérdés
2 hónapos kislányom nem tud pukizni,pedig nem hasfájós,csak a hülye fejemmel olyat ettem amit nem kellet volna...Szegény tiszta nyűgös,fáj a pocakja,nem tud pukizni,pedig az kellene most pukizni neki...Mit tegyek,hogy sikerüljön?Segítsetek légyszí!

2017. jún. 22. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Szélcső gyógyszertárból,ha az se használ akkor sokmindent nem tehetsz.
2017. jún. 22. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Youtube-on vannak torna gyakorlatok, amikkel elősegíthető a puki. Illetve pocak simogatási módszerek is, amikkel át lehet simogatni a beleket, hogy sikerüljön.

Nekünk még a hasra fordítás is segített, mert ahogy emelte magát a fiam, erőlködés miatt egyből pukizott.

2017. jún. 22. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

A szélcső durva, mi is próbáltuk, össz-vissz kétszer. Valóban segít, de én rohadtul veszélyesnek találtam, hogy azt a kemény vackot bedugod a fenekébe miközben rugdalózik. Na mindegy, ez az én véleményem. Egyébként nem drága, és gyors segítség, aláírom.

Vagy itass vele kamillateát, egy decibe kell egy kávéskanál cukor. A cukor mindenképp kell bele! Meghajtja, de legalább kijön akkor minden, és jól lesz.

Vagy simogatod a hasát, hogy mozogjanak a belek, és ezzel felváltva a lábait egyszerre felfelé nyomkodod, mint ahogy a béka lába áll (remélem érted :-D ), olyan irányban. Egészen fel kell nyomni, hogy a hasához hozzáérjen a combja.

2017. jún. 22. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

szélcső!

világmegváltó találmány! leereszti a babát, béke van :)

2017. jún. 22. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
"azt a kemény vackot" a szélcső? milyen szélcsővel találkoztál te? teljesen puha szilikon... ha így nézem, akkor inkább a lázmérő veszélyes.
2017. jún. 22. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!