Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred fel a 3 hónapos...

Miért ébred fel a 3 hónapos babám 2 óránként? Miért ilyen nyugtalan?

Figyelt kérdés

Tényleg éhes lenne?? Vagy jön a foga? Tény és való, hogy állandóan csorog a nyála és eszi az öklét.. viszont éjjel ha alszik is szinte állandóan emelgeti a lábait.. forgólodik.. van hogy a pelenkaztato alatt találom meg..

Mitől van ez?? Tanácstalan vagyok... a hasa fájna a puki miatt??

Első babás anyuka vagyok és tapasztalatlan..

Táplálónak szerintem tápláló a tejem neki hisz 3 hónaposan már 7 kg a kis babám és 63cm 😊

Köszi szépen előre is a válaszokat!

2017. jún. 17. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a pocakfájás ébreszti fel, de szerencsére vissza is alszik. A Tiéd súlyától ítélve jól táplált.. :-) nem hiszem hogy éhes.

A kezét a miénk is "eszi"... viszont nem cumizik. Én is néha arra gondolok, hogy a foga... de még korainak vélem. Szerintem inkább nyugtatás, vagy szórakoztatás céllal rágja.

2017. jún. 17. 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Mozgásfejlődés és fogzás is lehet
2017. jún. 17. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak ahhoz írnék, hogy korai a fogzás valaki szerint - nekem mind a négy gyerekemnek 12-14 hetes kora közt jött ki az elsö foga, a testvéreim gyerekeinél ugyanígy - szóval böven lehet fogzás.
2017. jún. 17. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám pont ezt csinálta. 6 hetes korától nyáladzott, ette a kezét. Nagyon kis nyughatatlan volt. És a pocakja is fájt. Rengetegszer ébredt éjjel. Még most is de már valamenyxut javult a helyzet. Most 5 hónapos. A hasa már nem kinozza. Van egy foga. Jön a többi is. Ő már a pocakomban is elviselhetetlenül viselkedett. Nem is számitottam semmi jora! Sajnos ugy is lett.
2017. jún. 17. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Mozgasfejlodes, fogzas vagy tejfeherje/tojasfeherjeerzekenyseg is lehet anyatejen keresztul, ha te fogyasztasz ilyeneket (tobb ido lehet, ameg kijon, ezert az nem mervado, hogy eddig is ettel ilyeneket, megsem volt baj. ) Koszmo, zoldebb kaki, szorcsoges, bukas, reflux nincs esetleg melle?
2017. jún. 18. 08:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak a koszmo ami van azok kozul amiket felsoroltal.. tejterméket alig eszem, tejet ha iszok nagy ritkan.. nem tudom. Milyen mas tunete van a tejallergianak?
2017. jún. 18. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugtalansag, tekerges/labhuzigalas, gyakori ebredes, hasmeneses kaki.
2017. jún. 18. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
2017. jún. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!