Kitől van a baba?
Figyelt kérdés
exemmel tavaly augusztusba szakitottam.Majus 27.-en született meg a kislányom.CSAK hogy van egy kis gond,akkor mikor szakitottunk (aug29.) és az utolsó mensim aug.15-e volt aug.24-en voltunk utoljára együtt,utána tudtam meg hogy megcsalt....és utána aug.30-án pedig én feküdtem le valakivel...akkoriban 25-27 napos ciklusaim voltak.Szeptember 13-án teszteltem pozit.2017. jún. 21. 23:43
21/22 anonim 

válasza:

Mindenképp csináltass egy DNS tesztet, máshogy úgysem tudod meg. Nem lehet arra alapozni, hogy kire hasonlít, lehet, hogy egyikre sem, mert pont rád fog. Akik a vércsoportot írták az is hülyeség, mert nagyszülőktől is lehet örökölni + ma már 18 éves kor előtt nem nézik meg, csam sürgős esetben..
22/22 anonim 

válasza:

Nem hülyeség a vercsoport. Nyilván pontosat nem tudni meg belőle, de ha szerencséje van, akkor az egyik apa rögtön kizárható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!