Kitől van a baba?

Kicsivel 60 ezer felett mar csinalnak dns tesztet.
Hajra.kezd a varosban levo jeloltel.
Vercsoportok?
Az en kisfiam szuletesekor is tiszta apja volt.marmint az apja picikori masa.azota is teljesen ugy nez ki,mint az apja picinek.
Pluszban en A- vagyok,az apja 0+ es a gyerek is nullas lett.
Ha nagyon eltero a vercsoportjuk,es szerencsed van abbol is eleg biztosra mehetsz.

Hát azt mondják minden gyerek az apjára hasonlít fél évig,mert régen így alkotta meg a természet,hogy az apa tudja,övé a gyerek.
Nekem mindenki mondja ,hogy tiszta apja a pici. Anyós mondja már most,hogy 8 hónapos múlt,hogy rám hasonlít,aztán mikor elökapta a fia baba képét,rájött,hogy alányunk kiköpött apja még most is.
A helyi emberrel csináltass dns tesztet.

én i azt mondom, hogy először a vércsoportoknak nézz utána. lehet, hogy már azzal sikerül kizárni valamelyik apukát.
ha nem, akkor a helyben lévő emberrel beszélj, és elég csak őt vizsgálni.

Kerdezo, engem is megcsaltak mikozben otthon voltam a 6 honapos babammal.
Megsem dugattam meg magam 4 nap mulva gumi nelkul senkivel...

Ne vedd magadra, sok embernek ez a hobbija, hogy masokat kritizal... Nem lehetett konnyu helyzet, elhiszem, hogy nem egyszeru, de mar csak a gyereked erdekeben is ki kellene deriteni, hogy ki az apja, mert abban biztos lehetsz, hogy egyszer megfogja kerdezni.
A rossz hir, hogy a DNS teszten kivul minden csak tipp korulbelul.
En a helyedben a helyben levo ferfit keresnem meg, mar csak azert is, mert o gondolom tudta, hogy akkor leptel ki egy kapcsolatbol, vagy ha nem, akkor sem fogja nagyon magara venni.

Erre csak a DNS teszt tud biztos választ adni.
A vércsoport megkérdezése jó ötlet lehet, hátha ki tudsz zárni valakit. Sokan fogják még kérdezni tőled h mi a helyzet az apjával szóval erre készülj fel.
Egyébként én a ciklusod alapján az exedre szavazok. Ha 25-27 napos ciklussal számolok akkor a 11-13 napon volt ovu vagyis 25-27. De akkor szept 13án már szép pozitívat tesztelhettél.
De persze később is lehetett ovu ez már csak találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!