Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kitől van a baba?

Kitől van a baba?

Figyelt kérdés
exemmel tavaly augusztusba szakitottam.Majus 27.-en született meg a kislányom.CSAK hogy van egy kis gond,akkor mikor szakitottunk (aug29.) és az utolsó mensim aug.15-e volt aug.24-en voltunk utoljára együtt,utána tudtam meg hogy megcsalt....és utána aug.30-án pedig én feküdtem le valakivel...akkoriban 25-27 napos ciklusaim voltak.Szeptember 13-án teszteltem pozit.
2017. jún. 21. 23:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Felelotlen voltal. DNS-teszt.
2017. jún. 22. 06:50
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Kicsivel 60 ezer felett mar csinalnak dns tesztet.

Hajra.kezd a varosban levo jeloltel.

Vercsoportok?

Az en kisfiam szuletesekor is tiszta apja volt.marmint az apja picikori masa.azota is teljesen ugy nez ki,mint az apja picinek.

Pluszban en A- vagyok,az apja 0+ es a gyerek is nullas lett.

Ha nagyon eltero a vercsoportjuk,es szerencsed van abbol is eleg biztosra mehetsz.

2017. jún. 22. 06:55
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Védekeztél valamelyikkel? Az azért befolyásolja az esélyeket.
2017. jún. 22. 07:12
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

Hát azt mondják minden gyerek az apjára hasonlít fél évig,mert régen így alkotta meg a természet,hogy az apa tudja,övé a gyerek.

Nekem mindenki mondja ,hogy tiszta apja a pici. Anyós mondja már most,hogy 8 hónapos múlt,hogy rám hasonlít,aztán mikor elökapta a fia baba képét,rájött,hogy alányunk kiköpött apja még most is.

A helyi emberrel csináltass dns tesztet.

2017. jún. 22. 07:53
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

én i azt mondom, hogy először a vércsoportoknak nézz utána. lehet, hogy már azzal sikerül kizárni valamelyik apukát.

ha nem, akkor a helyben lévő emberrel beszélj, és elég csak őt vizsgálni.

2017. jún. 22. 08:09
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

Kerdezo, engem is megcsaltak mikozben otthon voltam a 6 honapos babammal.

Megsem dugattam meg magam 4 nap mulva gumi nelkul senkivel...

2017. jún. 22. 08:18
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

Ne vedd magadra, sok embernek ez a hobbija, hogy masokat kritizal... Nem lehetett konnyu helyzet, elhiszem, hogy nem egyszeru, de mar csak a gyereked erdekeben is ki kellene deriteni, hogy ki az apja, mert abban biztos lehetsz, hogy egyszer megfogja kerdezni.

A rossz hir, hogy a DNS teszten kivul minden csak tipp korulbelul.

En a helyedben a helyben levo ferfit keresnem meg, mar csak azert is, mert o gondolom tudta, hogy akkor leptel ki egy kapcsolatbol, vagy ha nem, akkor sem fogja nagyon magara venni.

2017. jún. 22. 09:10
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Vércsoportjat deritsd ki a városban lakó pincérnek. Abból akár rögtön ki is lehet zárni, ha szerencséd van. Ha meg nem, akkor csináltok tesztet.
2017. jún. 22. 09:17
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell itt erkölcsi akármiket puffogtatni, felnőtt nő, eltudja dönteni kivel, mikor, hogy "dugatja" meg magát. A felelősséget vállalta és tisztességesen neveli a kislányát.
2017. jún. 22. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:
87%

Erre csak a DNS teszt tud biztos választ adni.

A vércsoport megkérdezése jó ötlet lehet, hátha ki tudsz zárni valakit. Sokan fogják még kérdezni tőled h mi a helyzet az apjával szóval erre készülj fel.

Egyébként én a ciklusod alapján az exedre szavazok. Ha 25-27 napos ciklussal számolok akkor a 11-13 napon volt ovu vagyis 25-27. De akkor szept 13án már szép pozitívat tesztelhettél.

De persze később is lehetett ovu ez már csak találgatás.

2017. jún. 22. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!