Hova mehetünk az újszülöttel?
A babám júliusban fog megszületni. Hova mehetek el vele a nyáron? Strand, állatkert .....?
Mi az ami nem veszélyes neki?
Nagyon sehova, max sétálni.
Kicsi, meg fogja viselni a nyüzsgés.
Inkább csak sétálljatok nagyokat.
A gyerek lemondásokkal jár, jobb ha hozzászoksz!
Szerintem sétálni menjetek, amikor nincs nagy hőség. Az jót tesz, utána jobban is alszik. És ekkor még valóban nem nagyon érzékeli, hogy hol van. A közeli park is nagyon jó.
Egyet értek az előttem szólókkal, 1-2 hónapos babával nekem sem nagyon volt energiám programokra. A séta pont elég volt mindkettőnknek.
Hát én max sétálni mentem 1-2 hónapos babámmal, amikor volt hozzá erőm, éppen nem fájt a hasa és pont nem kellett fejnem. Nem volt sok időm, ha ő aludt, aludtam én is. Programokat kb 3 hónaposan kezdtünk. Először baba-mama torna hetente 1-szer, aztán 4 hónaposan Ringató, stb.
De állatkertben, strandon még nem voltunk.
7 hónapos kislány anyukája
szerintem ha meglesz a pici, nem lesz ilyen gondod:)
tényleg nem bántani akarlak, én is azt gondoltam, hogy majd megyünk ide-oda...aztán örültem, ha wc-re meg fürödni eljutottam, hát még, ha enni is tudtam, meg háztartást vezetni. főleg az elején, mikor még fizikailag sincs az ember lánya a csúcson. sose tudhatod, mikor lesz éhes, álmos, bekakil, lebukja magát, kész tortúra elindulni otthonról 1-2 óránál hosszabb időre, főleg, hogy kb. 3 óránként tutira ennie kell.
mire beáll valami napirendféle, eltelik majd 6-8 hét. elviheted sétálni babakocsival, neki mindegy, hova, úgyis valószínűleg alszik. az állatkertet ő még nem értékeli, a strandon meg nem mehetsz vele napra, nem viheted be a vízbe, szóval nem túl szórakoztató. nem jó a nagyon kicsiket tömegbe vinni, mert összeszedhet bármilyen bacit, ráköhögnek, összetapizzák...mi leginkább a parkban és kevésbé forgalmas utcákon sétáltunk, anyukámékhoz mentünk meg a barátnőmhöz.
"Szerintem se fogsz kívánkozni sehová és ha mégis majd elmegy tőle a kedved ha elmentek valahová"
Nem tudom, de egyik gyereknél sem éreztem így, örültem, ha kimozdultam/tunk.
Örültem ha mehettünk sátálni, pedig kertes házban lakunk.
A másodiknál meg sokszor nem volt választás, a kaja nem jön fel, a nagyot suliba, edzésre kellt vinni a, párom dolgozott...
Üzenném annak aki idézett a válaszomból: jó neked ha te nem érezted ezt. Akkor irigylésre méltó vagy. Én ezt éreztem kb. 4 hónapos koráig. Nem is mentünk nagyon sehová, én sem éreztem magam úgy, hogy emberek közé mászkáljak + szoptattam és azt is kellemetlen volt megoldani. De mindenki maga tudja.
Annak meg gratulálok aki egy 3 hetes babát elvitt vizsgázni 200km-re. Ez elég szomorú és cseppe sem vicces. Szegény baba! Biztos csak azért vitte, hogy jobb jegyet kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!