Hova mehetünk az újszülöttel?
A babám júliusban fog megszületni. Hova mehetek el vele a nyáron? Strand, állatkert .....?
Mi az ami nem veszélyes neki?
Olyan pici gyermekkel szerintem még nem jó elmenni, megterhelni a zsúfoltsággal, időjárási viszonyokkal, stb. (A strandot nem érzem megfelelően tisztának, az állatkertet sem. Sok ember fordul meg ott, nagy a tömeg, a zaj.)
Azért, mert az életritmusa még eléggé összevissza, lassan formálódik szabályossá. A következő nyárra már minden rendben lehet. :)
Engem és a húgomat is csak egy-másfél éves korunkban vittek nyáron bárhová, először. :)
Ami nem veszélyes neki az az otthona és a friss levegő a kertben, az állatkert vagy strand egyáltalán nem az.
Ha mindenképp el akarsz menni vele akkor kirándulni menjetek, erdőbe, parkba.
Nekem a kicsi tavaly 8 hetes volt, amikor elmentünk elsőzör hosszú hétvégére (május 1.),vállalati üdülőbe a Mátrába.
Sétáltunk, kirándultunk..
nekünk áprilisban született a babánk, de idén még nem megyünk nyaralni. teljesen egyetértek az első válaszolóval.
szerintem várjátok ki a jövő nyarat.. még olyan pici és védtelen lesz a nyáron!
inkább egy közeli parkba, ha elmentek sétálni babakocsival már az is szuper lesz neki!
nekünk 1 hónaposan még az elintéznivalók is macerásak... abban elfáradt, hogy elmentünk a kötelező orvosi vizsgálatra... a végén boltba már csak apa ment, mi meg haza.
Szerintem majd írd ki a kérdést júliusban, ha még aktuális lesz :). Meglásd, neked nem lesz se erőd, se kedved felkerekedni vele. No aztán nem mindenki egyforma, de nekem nem lett volna, pedig azt hittem lesz ...
Sok boldogságot a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!