Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova mehetünk az újszülöttel?

Hova mehetünk az újszülöttel?

Figyelt kérdés

A babám júliusban fog megszületni. Hova mehetek el vele a nyáron? Strand, állatkert .....?

Mi az ami nem veszélyes neki?

2010. máj. 19. 15:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%

Olyan pici gyermekkel szerintem még nem jó elmenni, megterhelni a zsúfoltsággal, időjárási viszonyokkal, stb. (A strandot nem érzem megfelelően tisztának, az állatkertet sem. Sok ember fordul meg ott, nagy a tömeg, a zaj.)

Azért, mert az életritmusa még eléggé összevissza, lassan formálódik szabályossá. A következő nyárra már minden rendben lehet. :)

Engem és a húgomat is csak egy-másfél éves korunkban vittek nyáron bárhová, először. :)

2010. máj. 19. 15:23
 2/21 anonim ***** válasza:

Ami nem veszélyes neki az az otthona és a friss levegő a kertben, az állatkert vagy strand egyáltalán nem az.

Ha mindenképp el akarsz menni vele akkor kirándulni menjetek, erdőbe, parkba.

2010. máj. 19. 15:28
 3/21 anonim ***** válasza:
Nyáron a nagy meleg miatt nem igazán mentünk sehová a babával. Sétálni parkba, meg ilyenek . Bár láttam ilyen piciket a Balaton partján, és nyilván ahol nagyobb testvér van, nem ülnek otthon egész nyáron. De. és du. lehet kisebb, csendes, nyugodt programokat csinálni. Erdei séta, egy vidéki arborétum, kiállítás, ahol nincs nagy tömeg. stb. De azért egy ilyen picinek még nyugalomra van szüksége.
2010. máj. 19. 15:28
 4/21 anonim ***** válasza:
Azt azért kalkuláld bele, hogy ő még majdnem egész nap aludni és enni fog az első időszakban. Sokat nem fog abból érzékelni, ami körülötte történik.
2010. máj. 19. 15:31
 5/21 anonim ***** válasza:

Nekem a kicsi tavaly 8 hetes volt, amikor elmentünk elsőzör hosszú hétvégére (május 1.),vállalati üdülőbe a Mátrába.

Sétáltunk, kirándultunk..

2010. máj. 19. 15:33
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan pici babával sehova. Ill. nem a fent említett helyekre. Egy párhetes babának nincs helye sem strandon sem állatkertben.
2010. máj. 19. 15:34
 7/21 anonim ***** válasza:

nekünk áprilisban született a babánk, de idén még nem megyünk nyaralni. teljesen egyetértek az első válaszolóval.

szerintem várjátok ki a jövő nyarat.. még olyan pici és védtelen lesz a nyáron!

inkább egy közeli parkba, ha elmentek sétálni babakocsival már az is szuper lesz neki!

nekünk 1 hónaposan még az elintéznivalók is macerásak... abban elfáradt, hogy elmentünk a kötelező orvosi vizsgálatra... a végén boltba már csak apa ment, mi meg haza.

2010. máj. 19. 15:35
 8/21 anonim ***** válasza:
15.35ös vagyok, mire be tudtam fejezni , sokan írtak és minden válasszal egy kell értenem.
2010. máj. 19. 15:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem majd írd ki a kérdést júliusban, ha még aktuális lesz :). Meglásd, neked nem lesz se erőd, se kedved felkerekedni vele. No aztán nem mindenki egyforma, de nekem nem lett volna, pedig azt hittem lesz ...

Sok boldogságot a babához!

2010. máj. 19. 15:38
 10/21 anonim ***** válasza:
53%
Örülni fogsz,hogy éppen nem ordit,nem fáj a hasa és alszik végre,te meg addig mész mosogatni,enni,mosni vasalni,pihenni se lesz idöd,legfeljebb szoptatás alatt,ami a nap nagy részét kiteszi! Amúgy újszülöttel nem jó tömeg helyekre menni,bármit elkaphat!
2010. máj. 19. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!