Melyik babaápolási termékkel, pelenkával járhatok úgy, hogy selejtes, hibás terméket fogok ki?
Írj nekik és küldd vissza, hogy megvetted, de nagyot csalódtál és kéred őket, cseréljék, ha mód van rá.
Aztán kiderül, mennyire korrekt a cég.
A Pampersnél jártam így, de csak 3 volt hibás, azt meg nem küldtem vissza.
és úgy voltatok, hogy magán a terméken nem látszott, hogy hibás, -szerintem- mégis az volt?
pampers pelussal jártam így néhány napja. egyszerűen minden alkalommal kifolyt belőle a pisi, és az éjszaka közepén újra ágyaztam a babámnak és öltöztettem... először azt hittem rosszul raktam rá, aztán azt, hogy túl sokat pisilt, nem bírta a pelus, aztán a következő 6 alkalom is így ment... és még a többi... két éjjel és egy nappal után félretettem azt a csomagot, és megbontottam egy másikat. azóta nem folyik ki a pisi. szóval gondolom, hogy hibás lehetett. abból a csomagból nem is kísérletezek a maradékkal. pedig ltszatra tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!