Melyik névpár tetszene nektek ezek közül?
Ikerbabáknak keresünk neveket (még nem tudjuk a nemüket) , eddig ezek az ötletek. Nektek melyik tetszene? Vagy ha valami más tetszik, akkor légyszi irjatok.
Petra - Panna
Virág - Vanda
Flóra - Fanni
Enikő - Edina
Boglárka - Barbara
Anna - Maja
Anna - Léna
Eszter - Csilla
Kitti - Fanni
Andrea - Barbara
Barbara - Rebeka
Andrea - Roxána
Flóra - Hella
Roxána - Kiara
Laura - Kiara
Valentina - Dominika
Zita - Zoltán
Flóra - Bence
Flóra - Ábel
Rebeka - Szabolcs
Ábel - Bence
Szabolcs - Zsombor
Zalán - Ábel
Lehet, hogy én vagyok válogatós, de nekem egyik sem tetszik.
De azt válasszátok, ami a Pároddal együtt egyformán tetszik nektek...
Az idegenek véleménye itt egyáltalán nem számít. (Szerintem.)
Szabolcs - Zalán
Flóra - Szabolcs
Eszter - Boglárka
Flóra - Edina
Nekem egyik párosítás sem tetszik. A Kiaráról és Zalánról pedig leszakadhatna végre a nép. A kiara cigányos macska név, Zalán pedig őseink ellensége volt és miután vesztett, elmenekült. Gyönyörű név egy fiúnak mondhatom. Ha engem egy gyáva ellenségről neveztek volna el a szüleim, akkor első dolgom lenne megváltoztatni a nevem.
A névpárok tagjai abszolút nem illenek egymáshoz kevés kivételtől eltekintve. Másfajta párosításban lenne jó. Pl Enikő - Boglárka.
A lánynevekről mindegyik rendben van szinte a Maja/Léna/Hella/Roxána/Kiara förtelmeket leszámítva.
A fiúnevekből is oké mind.
Legjobban nekem az Eszter, Csilla, Flóra, Anna, Szabolcs tetszik.
Ezek közül és a Barbarát és Enikőt adnám. A többi is jó név, csak nekem nem tetszenek.
Nekem az
- Anikó, Ildikó, Barbara, Patrícia, Krisztina
- Attila, Gábor, Szilárd, Szilveszter, Krisztián, Barnabás
tetszenek, és ezekből kombinálnék.
Anna - Maja
Zita - Zoltán
Ábel - Bence
Egyébként jók ezek a nevek, amiket írtál; nem Koppány és nem Benett, hanem arany közép út.
Virág - Vanda
Flóra - Bence
fiú-fiú párosnál nekem így nem tetszenek, átkombinálva Szabolcs - Bence vagy Zalán - Bence
Barbara-Rebeka
Rebeka-Szabolcs
nem írtad ezt a variációt, de Szabolcs-Zalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!