Hogy tetszik nektek Lina, mint lány név és a Misa mint fiú név?
Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 17:58
11/23 anonim válasza:
A Lináról olyasvalami jut eszembe, amiért kimoderálnának, a Misáról meg egy láncon tartott vásári medve. Bocsánat. Kérdezted és ez az igazság. Viszont a Karolina vagy a Miklós (Miki) tetsztik.
12/23 anonim válasza:
nekem a Misa tetszik,szlávos kicsit.
13/23 A kérdező kommentje:
Igen valoban szlavos! Misha Collins neverol tetszett meg ez a név hogy Misa (Mo-n csak igy anyakonyvezheto)
Szerintem egy nagyon kesves név.
Koszonom az eddigi valaszokat mindenkinek ment a zold :)
2017. jún. 19. 23:48
14/23 anonim válasza:
A Lina nem olyan rossz, de a Misáról egy mackó jut eszembe. De olyat válasszatok, ami nektek tetszik! Olyan nevet úgy se tudsz kiírni, ami mindenkinek tetszik.
15/23 anonim válasza:
A Misa, mint önálló név, nem tetszik. Ha a Mihályt becézitek így, akkor úgy aranyos. Így komolyan lehet venni felnőtt korában.
A Lina aranyos név, bár eddig csak a Karolina és a Katalin becézéseként hallottam.
16/23 anonim válasza:
Szerintem is arra gondolj, hogy egy hivatalos iraton/önéletrajzban stb. egy meglett férfihez milyen név illene. Becézni, meg úgy becézitek, ahogy akarjátok.
Nekem mosolyra görbül a szám, amikor pl. egy önéletrajzban egy szakállas, meglett férfi képe mellett a ... Manó szerepelt. Hát, röhej.
17/23 A kérdező kommentje:
Ma kiderült hogy kisfiú lakik a pocakomban! Nagy valoszinuseggel a Pásztor Mihály Damján nevet fogja kapni!
2017. jún. 21. 19:09
18/23 anonim válasza:
A Mihály szép név, jó választás.
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 21. 19:21
20/23 anonim válasza:
Nekem van meglett férfi ismerősöm, aki Misa, egy igazi férfias férfi, nekem a névről ez jut eszembe, és nem is értem mi a fura rajta egy felnőtthöz. Bármi csak addig fura míg nem ismersz ilyet és kitalálod, hogy már peidg nem tetszik a név és majd hülyén hangzik és kész. Más névre is hallottam itt már hogy milyen lesz néni/bácsi párosításban, meg mikor felnő, aztán ez akkora hülyeség, pl. nekem volt általános iskolás tanárom is 25 éve olyan néni meg bácsi, amire itt már írták, hogy képtelenül hangzik, meg majd milyen lesz ha felnő és épp ezért, mert ismertem ilyet nekem meg teljesen természetesnek hangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!