Első szülinapos tortába nyers tojás?!
rengeteg receptben olvastam....hozzávalók...tojás.... és nem igényelnek sütést...nem is értem!! Természetesen nem adok neki nyersen.
Érdemes külön neki készítenem és esetleg magunknak külön venni? :)
Vagy babapiskótás tortát mondjuk túrókrémmel. Azt is simán eheti, még sütni sem kell.:)
Mellesleg ha tényleg belesütöd a piskóta alapba a tojást, nem lesz semmi baja. A krém jobban érdekli szerintem, mint a tortalap....tapasztalat.:)
szia
nyersen én se adnék. de tudok egy nagyon jó kis tortát: tejszines-túrós-sárgabarackos-muffin torta. Ha érdekel, akkor irj és elküldöm a receptet.
nem értem miért kell annyit aggódni, nekünk is nemrég volt az 1. szülinapunk, igazi csokitortát csináltam neki, zizi-vel díszítve, a lehető legszebb és legfinomabb! Nem tömöm állandóan semmi rá káros dologgal, de az 1. szülinapja!!! És az a fél, vékony szelet amit kapott, nem okoz maradandó sérülést benne! Sztem nagyon felfújják ezt az anyukák...
Amúgy nyers tojást én sem adnék neki. Ha bele van sülve a tésztába, az más.
Nyers tojást ne adj.
Tojásfehérje mehet 1 éves kortól.
Süss sütit, akkor nem lesz gond. A piskótát javaslom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!