Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párommal lehet szét fogunk...

Párommal lehet szét fogunk költözni ha én egyszer csak összepaokolok és elviszem a kislányunkat az mennyire viseli meg majd az egyévesemet? 20 N

Figyelt kérdés
Elhidegült a kapcsolatunk.Nem sok időnk volt egymásra és egyszerűen eltávolodtunk,már nem érezzük azt amit kéne sokat veszekedünk.Tegnap még egy pofont is kaptam tőle,de bocsánatot kért engem viszont nem hat meg.,Igazából már csak a lányunk tart minket össze.Leakarok lépni a kislányunkkal!Közös felügyeleti jog van sajnos..
2017. jún. 18. 12:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amíg házasok vagytok, nem viheted el csak úgy, simán visszaviteti a rendőrséggel.

Ha külön mész, akkor gyermekelhelyezés - nem csak válás esetén van -, de akkor sem viheted pl. külföldre apja beleegyezése nélkül és társai.

2017. jún. 19. 17:56
 12/12 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. A szüleim 10 hónapos koromban mentek külön. Anyukám megfogott és vitt. Apukám nem szaladgált a rendőrség után, mert ha normálisan meg van beszélve a dolog és mindketten egyetértetek, akkor igenis külön lehet költözni, mivel a válás nem két percig tart. Megegyeztek egymás között addig is hogy minden hétvégén láthat, és ez így is lett, ahogy válás után is megmaradt.

Másfél évesen elutaztunk Kanadába (ott lakik a családunk majdnem teljes része) és a határon nem akartak beengedni, mert azt hitték, ellopott az apámtól. Ezért hajnali 3-kor felhívták telefonon (gondolom mennyire örült) és megkérdezték hogy tud-e róla.

Azóta minden ilyen alkalommal írt egy levelet hogy tudja hogy elvitt. Egyszer se nézték meg...

2017. jún. 19. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!