Győrben tudnátok olyan Papot, aki megkeresztelné kislányunkat úgy is, ha én nem vagyok megbérmálkozva?
Figyelt kérdés
Januárban megszületik első kisbabánk, és szeretnénk minél előbb megkeresztelni majd. Férjem vallásosabban nevelkedett, így ő bérmálkozott is, én csak meg vagyok keresztelve. Mivel nekem hiányzik a bérmaság, tudom, nem kereszteltethetnénk meg elméletileg, de azt is, hogy Pap válogatja. Szóval nem ismertek Győrben, Győr környékén olyan papot, aki ezt megtenné szó nélkül?? Köszönöm a válaszokat!2012. nov. 15. 19:36
1/4 anonim válasza:
Lehet én gondolom rosszul de ahhoz a keresztszülőnek kell bérmálkoznia nem a szülőnek. Válasz a férjed családjából ők biztosan meg vannak bérmálva.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy az is kikötés, de ezt onnan veszem, hogy a mi papunk, aki összeadott minket tavaly, ő mondta, hogy a gyerkőcöt már nem fogja megkeresztelni,ha én nem vagyok bérmálva addig sem :)
Nem vagyok ebben otthon, de ezért gondolom...
Köszönöm azért
2012. nov. 15. 20:18
3/4 anonim válasza:
Érdekes!Én is úgy tudom h a szülőnek nem kell bérmákozónak lennie!Mi tavaly kereszteltettük meg a fiúkat férjem nem volt bérmákozó és semmi gond nem volt nem is mondták, h ez elvárás lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
akkor köszönöm :) A mi papunk paráztatott be minket! Akkor bátran nekiállhatunk templomot, papot keresni :D Köszönöm
2012. nov. 16. 20:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!