Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » éjjel sokat vagdalózik, mit...

éjjel sokat vagdalózik, mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
7 hónapos a babám és,eddig is csak sokkal enyhébben de mostanában viszont szinte folyamatosan vagdalja magát mint akinek görcsölget a hasa,de tud közben pukizgatni.pedig csak olyat adok neki enni amit eddíg is.nem tudom mivel lehetne enyhíteni neki ezeket a görcsöket éjjel mert csak akkor csinálja napközben semmi baja.
2010. máj. 19. 07:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam kb 6 hetes koráig csinálta ezt, alvás közben, most a 3 hónapos kontrollon a védőnőm megkérdezte, hogy még tart-e, vagy már nyugodtan alszik. Mondtam, hogy elalvásnál csinálja, de ha elaludt akkor nyugodt. Az volt a válasz, hogy akkor jó, különben javasolná, hogy menjünk el fejlődésneurológiára.

Szerintem kérdezd meg a védőnőd, lehet több oka is ennek, de ha nem tud nyugodtan aludni az nem pihentető alvás, segíteni kell valahogy neki.

Lehet túleszi magát lefekvés előtt, vagy melege van (az én babámnál ez szokott lenni az ok) de az is lehet, hogy most nagyot fejlődött és az agyacskája így dolgozza fel a napközben történteket.

Biztos nincs baj ha szépen nő és fejlődik, de egy kérdést megér.

2010. máj. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!