3.5-4 honapos babakan hogy kell adni a sinlacot, ha a tapszerhez szeretnenk keverni, mert szokott bukni?
Mennyi tapszerhez mennyi sinlac kell??
Postan kuldetnenk ki , mert kulfoldon lakunk.Itt meg nem tudja megmondani a doki, mert nem ismerik :S
Mint irtam nem Magyarorszagon elunk.
Itt nem "ismerik" a refluxot!!
Szerintuk normalis ha a babak buknak vissza etelt.
Ezert szeretnek Neki sinlacot adni, de azt otthonrol postan kell kikuldetnunk, mert itt nincsen.
Akkor kerlek gyere es magyarazd el a dokinak!!
Nem a sok bukassal van gond, vagy azzal, hogy sok a mennyisege.....vagyis nem ezzel fokent.
Hanem azzal, hogy ez gyomorsavval parosul amitol kellemetlen a lehellete es valoszinuleg nem is erzi jol magat.
Volt mar gyomorsav tultengesem a terhesseg alatt es fajt a torkom.
Nem hiszem, hogy Neki jobb erzes lenne.
Nem ,nem diagnosztizaltam refluxot.
A kedves valaszolo mondta, ha az a baja akkor adjak masfajta tapszert.
Mivel itt a doki sz@rik ra szeretnek tenni valamit.
De latom kar volt kerdezni.
Nem kivanom senkinek azt az erzest, hogy barmivel megy dokihoz azt mondja, hogy minden rendben.
Igy kaptam tudogyulladast, mert nem kezeltek a megfazasomat, mert azt is rendben talatak.....koszi, de a gyerekemmel nem jatszok.
Tudomasom szerint a sinlac nem gyogyszer es semmi kart nem teszek vele.
Ki akartam probalni, hogy hatha jobb lenne.
De akkor megkerdezek mast
Nem is kell kerdeznem :)
Hiszen megkaptam a valaszt....nem lehet keverni.
Az biztosan rajta van a dobozon, hogy hogyan kell elkesziteni (viz es sinlac arany).
Koszonom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!