Egyszerűen egyik lánynév sem tetszik, volt más is így? Megbékéltetek szülés után a választott névvel?
Figyelt kérdés
Ami nekem úgy-ahogy tetszene, az a férjemnek nem, és fordítva...2017. jún. 14. 08:29
11/14 anonim válasza:
Nalunk szerencsere volt 1 nev ami mindkettonknek tetszett. Sajnos en utalom a magyar, magyarositott neveket, jobban tetszenek a kulfoldiek. Nehez volt, de megtalaltuk az igazit, ami nemzetkozinek mondhato. Fiu nevnel konnyebb lett volna, mert akkor a paromet adtam volna.
12/14 anonim válasza:
Nem békülnék meg olyan névvel, amin nem akarom szólítani a gyerekem. De a páromtól sem várnám el, szóval átnyálaznám vele az anyakönyvezhető nevek listáját, addig, amíg nem lesz egy közös név.
Fiunk amúgy két nevet kapott, nekem X, apjának Y. Mindkettőt megszokta, és szereti.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én is a 38. hétben járok...100x átnyaltuk az összes nevet, mégsincs meg az igazi. Se nekem, sem a páromnak. Van 7-8 amolyan "elmegy" név, de jó lenne azt érezni, hogy igen, megvan az igazi.
2017. jún. 14. 18:45
14/14 A kérdező kommentje:
A Dorisz nagy idegen hangzású, idétlen?
Most találtuk, csak már nem tudjuk, nem olyan-e, mint a Brendon...
2017. jún. 14. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!