Szerintetek hülyeség olyan keresztszülőt választani a
babának, aki külföldön van?
Figyelt kérdés
Évente 3-4 alkalommal jön haza.
2017. jún. 12. 09:16
1/8 anonim válasza:
Mi is olyan "keresztszülőt" választottunk. Sőt, talán névadó szülő vagy tiszteletbeli nagybácsi, mert amúgy zsidó vallású, így a keresztszülőséget, ha akarta volna se tudta volna válllalni, legalábbis egyházi keretek között.
Mi meg nem vagyunk vallásosak, így mindegy volt.
2017. jún. 12. 09:23
2/8 anonim válasza:
Attól függ, miért kell a keresztszulo. Ha azért, amire "kitalálták", tehát hogy a gyereket vallásos életre nevelje, akkor valóban hülyeség, hiszen ahhoz jelen kellene hogy legyen a gyerek mindennapjaiban. Ha divatból kell a keresztelő, akkor teljesen mindegy, hogy ki a keresztszulo
2017. jún. 12. 09:35
3/8 anonim válasza:
Olyat valassz aki torodik a gyerekeddel, szereti, jelen van az eleteben. Szerintem ez evidens.
Ha kulfoldrol hazajon 3-4 alkalommal, lehet ebbol csak 2 alkalomnal lesz ideje talalkozni veletek, par orara. Ez nem keresztszulo. Ez max neked egy tavoli jo ismerosod, a gyerekkel nem fog tudni kapcsolatot kialakitani!
2017. jún. 12. 09:45
4/8 anonim válasza:
Attol fugg, mennyire lelkes az illeto. A lanyom keresztanyja az en egyik legjobb baratnom, aki egy lengyel no es Lengyelorszagban is el. De annyira szereti a lanyomat es annyira lelkes - nemhiaba valaszottam ot keresztanyunak - h evente 3-4 alkalommal jon a lanyomhoz. Most meg kicsi, igy mi annyira nem tudunk menni. De kesobb biztos, h mi is meglatogatjuk majd ot es ezek a talalkozasok csak surubbek lesznek. En orulok neki, h o a lanyom keresztanyja.
2017. jún. 12. 10:03
5/8 anonim válasza:
Neked fontos hogy ő legyen az, vagy a gyerek érdekeit nézed?
A keresztszülőség lényege, hogy törődjenek a gyerekkel, szoros kapcsolatot alakítsanak ki egymással.
Szerintem nem jó ha ilyen távol van, értelmét nem látom...
2017. jún. 12. 10:31
6/8 anonim válasza:
Mi is olyat választottunk aki már pocaklakóként érdeklődött a baba iránt. Férjem legjobb barátja lett a keresztapuka :)
Sokat utazik a munkája miatt de ha csak telefonon is de beszélgetnek. Ha itthon van akkor folyton kirándulnak, strandolnak.
Nem számít milyen távol van csak legyen kapcsolat közte és a gyerek között.
Nem a vallás miatt csak megszokásból lett keresztelve.
2017. jún. 12. 10:32
7/8 anonim válasza:
Olyat válasszatok, aki alkalmas. Tehát aki segíti a gyerek keresztény életre történő nevelését.
2017. jún. 12. 11:55
8/8 anonim válasza:
Olyat válasszatok, aki alkalmas segíteni a gyerek keresztény nevelésében. Ha nem vagytok vallásosak, akkor legyen inkább névadó. Ne legyetek képmutató divat majmok. Szerintem szánalmas divatból keresztelni és az is, hogy létezik olyan pap, aki elvállalja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!