Normalis, hogy lassan 30 eves nokent igy gondolom?
Anyàdnàl laksz a gyerekeddel, "kapcsid" van, ami csak 1èves,plussz azt hiszem agyilag a 10èves lânyod szintjèt sem ütöd meg!
Ne, ne, lègyszi ne szaporodj!
"Mert egyszerűen akit br 160 fizuval vesznek fel ésa csak rá 7 évre keres br 390-et,az nem tud 15 millát félretenni."
Bruttó 120 volt a kezdő fizetésem ezelőtt 10 évvel közgazdászként, úgyhogy hagyjuk.
De nem is 15 milliós önerőre gyúrtam és nem kacsalábon forgó házikóról álmodoztam.
Tudod addig, amíg a takaród ér.
2 szobás kis téglalakásunk van megyeszékhelyen.
Gratulálok azoknak akiknek sikerült önerőből saját lakáshoz jutnia. Nem védem a kérdezőt sem...
De mérnök létemre, 10 évnyi otthon lakás után se volt annyi pénzem, hogy saját hitelmentes lakást vegyek!
Biztos én csinálok valamit rosszul.... Pedig felső vezetőként, diplomás bérrel "illett" volna....
Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam!
25, nem kell hitelmentes! En hitelre vettem ferjemmel mert nem gazdagok a szuleink de nem akartunk a szuleink nyakan elni. Viszont jol keresunk szoval hitelre vettunk lakast, egyetlen fillerjet sem a szuleink adtak, havonta szorgosan torlesztunk a banknak. Ha sajat lakasra varnank hogy osszegyuljon meg husz ev mulva sem lenne csaladunk. De most van :) Es szep lakasunk is (nem haz, ugyanis csak gyakorin maniaja mindenkinek a ket veglet; anyam nyakan ulok vagy hitelmentes sajat haz........nem ismeritek a hitel es a lakas fogalmait vagy az nem eleg ko nektek...akkor maradtok anyucinal 45 eves korodik es nem szulsz, ennyi. Ha valaki a hitelmentes HAZon nem akar lejjebb adni, nem sajnalom!! Sznoboskodjon anyucinal.)
Kerdezo meg egy 17 eves agyi szintjen van, csucsul otthon, es semmit nem dolgozik csa varja a szuleitol a zsebpenzt meg a gyereke reszere adott zsebpenzt is. Undorito.
El tudod tartani egyedül (!!!), nem a szüleid "nagyon sok" segítségével magad és 2 gyereket? Ha igen, akkor vállalj még.
Ha nem, akkor legalább annyit gründolj össze, hogy magadat és a gyerekedet el tudd tartani. Ez 30 évesen nem arról szól, hogy "nem milliomosok a szüleid". Ez a minimum.
Ki beszélt hitelmenetesről? Az nem JÁR senkinek.
25: mernok felsovezeto letedre,igen-illett volna, legalabb hitel segitseggel valamit venned..
Kerdezo,ne szulj,kerlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!