Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar enni 18 hónapos...

Miért nem akar enni 18 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
Már étvágyfokozó szirupot is kaptunk, akkor evett, de amikor nem adtam neki akkor szintén semmi, csak rázza a fejét mindenre, inni is alig akar! Gyümölcsöt egyáltalán nem fogad el semmilyet már! Amúgy nem látszik rajta, jó húsban van, lekőrözi némely 2 évest! Donga lábbal született, alvás problémánk is volt! :-(
2008. okt. 16. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk ugyanez a helyzet(nekem is 18 hós a fisfiam).Minket elküldtek vérvételre nincs-e vmilyen érzékenysége(tej, tojás, liszt).Kicsit vérszegény kapott Maltofer cseppeket+folsavat.Elkezdtem neki adni a Béres cseppet+Cebion cseppet, most elkezdett enni.Ő sem akart inni, gyümit se akar, meg főzit se, de próbáld meg neki adni ezeket a cseppeket, hátha beválik.
2008. okt. 16. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is rosszevő volt ilyen korban.2 évesen annyi volt a súlya mint 1 évesen.Nálunk az volt a gond,hogy 9 hónap alatt 15 foga jött ki.Nem sírt hogy fáj,csak nem evett.Én sok levest,apró tésztával,joghurtot,adtam hogy ne keljen neki sokat rágni.Gyümölcsből is a puhábbakat,pl banánt.De nem mondhatnám hogy most is nagyevő lenne.Csak azt eszi meg amit kifejezetten szeret.
2008. okt. 16. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!