Miért nem akar enni 18 hónapos kisfiam?
Figyelt kérdés
Már étvágyfokozó szirupot is kaptunk, akkor evett, de amikor nem adtam neki akkor szintén semmi, csak rázza a fejét mindenre, inni is alig akar! Gyümölcsöt egyáltalán nem fogad el semmilyet már! Amúgy nem látszik rajta, jó húsban van, lekőrözi némely 2 évest! Donga lábbal született, alvás problémánk is volt! :-(2008. okt. 16. 12:10
1/2 anonim válasza:
Szia!Nálunk ugyanez a helyzet(nekem is 18 hós a fisfiam).Minket elküldtek vérvételre nincs-e vmilyen érzékenysége(tej, tojás, liszt).Kicsit vérszegény kapott Maltofer cseppeket+folsavat.Elkezdtem neki adni a Béres cseppet+Cebion cseppet, most elkezdett enni.Ő sem akart inni, gyümit se akar, meg főzit se, de próbáld meg neki adni ezeket a cseppeket, hátha beválik.
2/2 anonim válasza:
Az én fiam is rosszevő volt ilyen korban.2 évesen annyi volt a súlya mint 1 évesen.Nálunk az volt a gond,hogy 9 hónap alatt 15 foga jött ki.Nem sírt hogy fáj,csak nem evett.Én sok levest,apró tésztával,joghurtot,adtam hogy ne keljen neki sokat rágni.Gyümölcsből is a puhábbakat,pl banánt.De nem mondhatnám hogy most is nagyevő lenne.Csak azt eszi meg amit kifejezetten szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!