Légzéskimaradás lehet a melegtől?
4 nap egymás után beriasztott a légzésfigyelőnk. Az első nap nappal, utána 3 éjszaka. Egyszer rendesen riasztott, a többi csak 1 csipogás semmi más. 3 napig nyugi volt utána tegnap éjszaka pedig megint becsipogott.
Lehetséges, hogy a meleg miatt ? 27-28 fok körül van a szobájában. Sajnos déli fekvésű panellakás, nem tudjuk hűteni, de nagyon aggódom.
10 hetes
Én a lemászást azért zárnám ki, mert akkor minden alvásnál be kellene riasztania, mert mindig elmászik az ágy másik végébe. Vagy nem jól gondolom ?
Nekunk 3 lapos volt,sosem riasztott.
Amugy miben altatod ilyen melegben?
En azert megnezetnem egy orvossal.inkabb menjetek el feleslegesen,mint baj legyen.
Igen a meleg sajnos rizikófaktor.
Nem próbáltátok az elemet cserélni? A miénk akkor pittyegett sokat. Nem jelezte, hogy merülne az elem, új elem mégis megoldotta.
Igazából tuti nem légzéskimaradás volt, mert mikor kivettük a babát és elkezdett pittyegni a figyelő kipróbáltam, hogy a kezemmel megnyomom a matracot de folytatta a pittyegést ennek ellenére és beriasztott. Próbáld ki a tietekkel szerintem!
akkor ha simán az ágyrácsra van rakva úgy nem is jó ? lehet ez a gond ?
egy bodyban alszik, de szegénykém még van, hogy így is csupa víz
már előre félek mi lesz, ha kint nem 30, hanem 35-40 fok lesz ...
reflux gyanú az sajnos már 2-3 hetes korában megvolt, de a kivizsgálásra majd csak 2 hét múlva jön el az időpontunk, pedig magánrendelésre megyünk ...
az elem pedig biztos nem lehet, mert hálózatról megy
hú hát köszönöm, igazából a férjem rakta be az ágyba, de úgy tűnik, hogy akkor nem olvasta el figyelmesen hogy is kell
Milyen légzésfigyelőtök van? A mienknek pont elég az ágyrács...
Voltunk újraélesztés tanfolyamon, ott azt mondták, hogy már a 2. riasztásnál meg kell nézetni a gyereket orvossal, nehogy baj legyen. Ha Bp-en laktok, a Heim Pálban van külön osztály, amelyik ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!