Melegtől lehet kiütéses a babám bőre?
Figyelt kérdés
Apró kiütések vannak rajta mindenhol. Melegtől szerintem. Bekenjem valamivel? Mivel? Vagy majd elmúlik?2014. jún. 12. 16:30
1/5 anonim válasza:
Hááát,ha mindenhol vannak rajta,én megmutatnám orvosnak. Semmivel ne kend be.
2/5 anonim válasza:
kézmeleg vízzel lemoshatod a testét, ha egyébként látod rajta, hogy melege van.
a melegkiütés ált. a háton, hason és a redőknél szokott lenni.
mielőtt bármit rákensz, mutasd meg orvosnak, mert egyáltalán nem biztos, hogy melegkiütés- mivel írod, hogy mindenhol van a kis testén.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bocsi rosszul írtam a hátán és a melkasán van csak.
2014. jún. 12. 16:53
4/5 anonim válasza:
Nekem a vállán, hátán és hasán volt, én is frászt kaptam először. Aztán mondták, ez a melegtől van. Utána hidegebb lett az idő és szépen el is múlt.
Én semmivel nem kentem, nem is gondoltam, hogy kellene.
5/5 anonim válasza:
Lehet melegtől kiütése a kisbabádnak. Ez azt mutathatja, hogy nagyon száraz a baba bőre.Nem szabad hagyományos habfürdőt használni, hanem inkább valami olajos fürdetőt használj, amivel bekened a baba bőrét fürdéskor. A patikában ajánlanak ilyet. De azért én is megmutatnám orvosnak, mert kiütés lehet ételtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!