Két kérdésem is lenne hozzátok: a melegtől kiütéses a babám tarkója és most a füle mögött is vannak pöttyök meg a kis álla alatt a nyakán ez is attól lenne?
Figyelt kérdés
A másik kérdésem,5 és fél hónaposak vagyunk és már kb.3-4 hete elkezdtük a hozzátáplálást és kb.2 hete pöttyös a kis mellkasa de máshol nem lehet ez valami kajától? De honnan tudjam melyiktől ha már mindennel kipróbáltam hogy nem adom pár napig és akkor sem múlt el? Azt hittem az új tápitól van, de hiába álltunk vissza a régire csak a hasfájása jött vissza tőle a pöttyök megmaradtak? Akkor most mitől van?2010. márc. 24. 10:44
1/5 anonim válasza:
Nem olyan pöttyök jelentek meg a tarkóján és a többi helyen mint a mellkasán?Mert akkor az is lehet allergiától.
Hány napig kóstoltattál egy féle gyümit, zöldséget?Ha adsz neki újat, és allergiás rá, akkor már aznap előjönnek a pötyik.Szerintem ne adj neki most semmit a tápszeren kívül mondjuk egy hétig, utána kezdd előről a kóstoltatást.
A pötyiket nem mutattad meg dokinak?
2/5 anonim válasza:
Ha apró pirosak bizti,hogy meleg kiütés,mert az enyémnek is pontosan ilyen volt.Én el is vittem a dokihoz.A kajától olyan nagyobb elfolyó kiütések lesznek.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Pici szétszórt pöttyök vannak rajta a mellkasán is ugyanolyan. Már próbáltam hogy nem adok neki a tápin kívül semmit kb. 1 1/5 hétig de a pötyik megmaradtak.
2010. márc. 24. 13:47
4/5 anonim válasza:
10:54-es vagyok.Ha már próbáltad elhagyni a kajákat, akkor tényleg a melegtől van.Nem öltözteted túl?Vagy nincs nagyon meleg Nálatok?
5/5 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy egy kisebb de szintes házunk van és lent padlófűtés. Így itt lent kb. 24-26 fok van főleg még ha főzök is és mi itt vagyunk a legtöbbet. Hosszú ujjú rugi plusz egy póló és nadrág ebben van általában, vagy a rugi helyett body és ekkor zokni van rajta.
2010. márc. 24. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!