Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melegtől lehet kiütéses?...

Melegtől lehet kiütéses? Mivel kezelhető? Épp nyaralni vagyunk. :S

Figyelt kérdés
Apró pöttyök vannak a testén. Izzadtságtól lehet? Nem allergiás semmire. 11 hós. Mivel kezelhetem? Hintőpor jó rá?
2010. júl. 16. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
lehet az izzadtságtól és mivel pont a bőr fulladása okozza hogy nem tud lélegezni rendesen ezért nem is kennék és tennék rá semmit. az a legjobb ha a legtöbbet van ruhátlanul.
2010. júl. 16. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Nekünk a dokinőnk azt mondta fürdessem ilyen melegben annyiszor amennyiszer csak lehet,akár napi 5* is!Jól is esik neekik,felfrissülnek,és nem is olyan izzadtak!Nekünk bevált,bár most megint olyan a kis nyaka! :(

2010. júl. 16. 22:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Egész nap meztelenül van, és pancsizik.:) Ha elmegyünk sétálni, akkor adok rá egy trikót.

Calcimuscot akkor ne adjak neki? Itt olvastam, hogy van aki azt adott rá.

2010. júl. 16. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet a melegtől, a sok fürdés jó, és a szárazra törlés. Fürdés előtt bekenem paraffin olajjal, fürdés után a száraz bőrre hintőport szórok. Nekem bevált mindkettőnél.
2010. júl. 16. 22:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Pancsolás után töröljem szárazra akkor? Hintőpor nem tömíti el a pórusokat? Tanácstalan vagyok, tegnap óta van neki, és nem múlt el.:(
2010. júl. 16. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is melegkiütéses. Csak egy kis testápolót kenek rá este. Amedfig izzad és ennyire meleg van, nemigen fog elmúlni, ezt tapasztaltam. Semmi extrátne tegyél rá. Ha hüvösebb lesz, elmúlik.
2010. júl. 16. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. júl. 17. 07:22
 8/10 anonim ***** válasza:
tegnap voltunk ezért az ügyeleten, a doki ott azt mondta hogy nem szabad hintőporozni mert el fog gennyesedni a kiütés, mert nem bír lélegezni a bőr. Sokszori lemosás, zuhanyoztatás és max aloe vera first gélt mehet rá.
2010. júl. 17. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell kenegetni, hintőporozni, meggyógyul az magától is. Szerencsére ez nem viszket és őt nem zavarja, így ha nem nyúlsz hozzá hamarabb lereagálja a bőre. Gyakori zuhany, hogy ne csípje az izzadság, por...de semmi több, meglátod elmúlik, amint hűvösebb idő lesz.
2010. júl. 17. 08:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, nem kenem semmivel. Este szebb, de ma napközben megint kijöttek a kiütések.:(
2010. júl. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!