Melegtől lehet kiütéses? Mivel kezelhető? Épp nyaralni vagyunk. :S
Figyelt kérdés
Apró pöttyök vannak a testén. Izzadtságtól lehet? Nem allergiás semmire. 11 hós. Mivel kezelhetem? Hintőpor jó rá?2010. júl. 16. 22:15
1/10 anonim válasza:
lehet az izzadtságtól és mivel pont a bőr fulladása okozza hogy nem tud lélegezni rendesen ezért nem is kennék és tennék rá semmit. az a legjobb ha a legtöbbet van ruhátlanul.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Nekünk a dokinőnk azt mondta fürdessem ilyen melegben annyiszor amennyiszer csak lehet,akár napi 5* is!Jól is esik neekik,felfrissülnek,és nem is olyan izzadtak!Nekünk bevált,bár most megint olyan a kis nyaka! :(
3/10 A kérdező kommentje:
Egész nap meztelenül van, és pancsizik.:) Ha elmegyünk sétálni, akkor adok rá egy trikót.
Calcimuscot akkor ne adjak neki? Itt olvastam, hogy van aki azt adott rá.
2010. júl. 16. 22:27
4/10 anonim válasza:
Lehet a melegtől, a sok fürdés jó, és a szárazra törlés. Fürdés előtt bekenem paraffin olajjal, fürdés után a száraz bőrre hintőport szórok. Nekem bevált mindkettőnél.
5/10 A kérdező kommentje:
Pancsolás után töröljem szárazra akkor? Hintőpor nem tömíti el a pórusokat? Tanácstalan vagyok, tegnap óta van neki, és nem múlt el.:(
2010. júl. 16. 22:37
6/10 anonim válasza:
Nekem is melegkiütéses. Csak egy kis testápolót kenek rá este. Amedfig izzad és ennyire meleg van, nemigen fog elmúlni, ezt tapasztaltam. Semmi extrátne tegyél rá. Ha hüvösebb lesz, elmúlik.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. júl. 17. 07:22
8/10 anonim válasza:
tegnap voltunk ezért az ügyeleten, a doki ott azt mondta hogy nem szabad hintőporozni mert el fog gennyesedni a kiütés, mert nem bír lélegezni a bőr. Sokszori lemosás, zuhanyoztatás és max aloe vera first gélt mehet rá.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell kenegetni, hintőporozni, meggyógyul az magától is. Szerencsére ez nem viszket és őt nem zavarja, így ha nem nyúlsz hozzá hamarabb lereagálja a bőre. Gyakori zuhany, hogy ne csípje az izzadság, por...de semmi több, meglátod elmúlik, amint hűvösebb idő lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, nem kenem semmivel. Este szebb, de ma napközben megint kijöttek a kiütések.:(
2010. júl. 17. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!