Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szoptatás alatt szedhető...

A szoptatás alatt szedhető cerazette abbahagyása után mikor jön meg?

Figyelt kérdés

Sajnos nem bírom szedni így 2 hét után abbahagytam, de még mindig semmi. Igazából már meg kellett volna jönnie az első mensi szerint is.

Terhesség kizárva.

2008. okt. 16. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor én abbahagytam úgy jött meg mint egy rendes mensi.Lehet az is,hogy bezavart az,hogy csak 2 hétig szedted.De te ezekszerint szoptatsz,namármost nem biztos,hogy megjön a szoptatás végéig.Lehet hogy hiába várod most.A fiammal 1 év szoptatás alatt 1 szer jött meg úgy 7 hónap táján.A lányommal végig megvolt,többé kevésbé rendszeresen.
2008. okt. 16. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
10 hetes volt a kicsi amikor megjött először szeptemberben akkor kezdtem szedni, állandóan pecsételő vérzésem volt és állandóan éhes voltam így abbahagytam. Már csak éjjel szopizik. Ezért is kérdeztem, mert már meg kellett volna jönnie rendesen, de a gyógyszer ezekszerint bezavart és azért lettem volna kíváncsi, hogy az abba hagyás után mennyi nappal vagy héttel jött meg .
2008. okt. 16. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam előbb is.Na pecsételés az volt nekem is rendesen,elősször nem is tudtam,hogy melyik volt csak pecsételés,és melyik mensi.De most áttértem a Pharmatex kúpra,ez egyenlőre jónak tűnik.Szerintem Neked is rendeződni fog,én is kivártam és naggyából magától helyrejött.Jobbulást!
2008. okt. 16. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!