Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatás abbahagyása után...

Szoptatás abbahagyása után mit adjak 13 hós babámnak?

Figyelt kérdés
Bolti tejet még nem szeretnék neki adni, adjak tejitalt? A másik kérdésem, hogy miből igya? Csőrös itatóból iszik vizet, pohárból még nem ivott (cumisüvegből pedig sosem ivott).
2011. jún. 1. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 1 éves kora után már adtam neki tejet, de ha te nem szeretnél, akkor marad a tejital (mondjuk én 27 hónapig szoptattam mindemellett). Az én fiam sem cumisüvegezett sosem, nem is tudta használni. :) 8 hónaposan kezdett vizet inni, akkor kapott egy Nuby itatócsőrös cumisüveget, amit nem kellett szívni, csak folyt belőle a folyadék, az bejött neki, amúgy meg elkezdtem pohárból itatni. 1 évesen már nagyon ügyes volt, de azért fordultak elő balesetek. Ő pl. csőrös pohárból sem tudott inni sosem, mindből ki kellett venni a szelepet! :) Megpróbálhatod azt is, hogy veszel egy gyereküdítőt, vagy a kicsi jana baby vizet, és annak a palackját használod. A tartalmát meg megiszod te, vagy a vizet akár a gyerek is ihatja.
2011. jún. 1. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Kislányom 15 hónapos koráig szopott, utána még én sem akartam neki bolti tejet adni ezért Mildibé junior gyerekitalt vettem neki. Soha nem használtunk eddig cumisüveget én is féltem, h majd mit csinál vele, de az első pillanattól kezdve elfogadta és szépen issza belőle a tápszert. Amúgy napközben csőrös itatóből issza a vizet.
2011. jún. 1. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó neki még a tápszer is (2-es vagy 3-as), de jó a tejital is (csak olcsóbb a tápszer és végül is finom is).

Vegyél neki másik csőröset, egyikből vizet, másikból a tápszert/tejitalt.

Én 10 hónapig szoptattam, utána 21 hónapos koráig még tápszert kapott cumisüvegből.

2011. jún. 1. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 14hós,és tejet vagy kakaót kap felváltva.Ennyi idős babának már nyugodtan lehet adni bolti tejet,nem lesz tőle semmi baja.
2011. jún. 1. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!