Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kapjam el a pillanatot,...

Hogyan kapjam el a pillanatot, amikor álmos, és sírás nélkül elalszik?

Figyelt kérdés
Van, hogy simán ráérzek, hogy most kell betenni a kiságyba a kisfiam, magára hagyom és 5 perc múlva alszik, sírás, nyöszörgés nélkül. (Ezt leginkább délelőtt sikerül megtennem.) Viszont van olyan, hogy látom rajta a fáradtságot, ásít, dörzsölgeti a szemét, de ha beteszem a kiságyba, sír. Miért lehet ez, addigra már túl fáradt? Ilyenkor elringatom, de nem akarom rászoktatni, hogy ringatva aludjon el. (Már most 7 kg, 3 hónapos.)
2008. okt. 16. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahogy nől úgy fog eszesedni,és Neked ujabb ötletekkel kell majd előállni.Sajna nem biztos,hogy mindíg el tudod kapni majd a pillanatot.De az sem baj ha ilyenkor ringatva alszik el.Az is lehetne,hogy álló nap egyhuzamban ordít,és még éjszaka is 3-4 órát.Mint a sógornőm lánya.A sógornőm örült volna ha a lánya ringatva elaludt volna.
2008. okt. 16. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy túl fáradt, lehet, hogy még nem annyira, vagy csak játszana még, de már álmos és maga sem tudja, mit akar... :) Megpróbálhatod letenni az ágyába és símogatni a hátát, a hasát, vagy a fejét. Ha nagyon sír, vedd ki egy kicsit, aztán tedd vissza. Lehet, hogy rámegy néhány napod, de ha kitartó vagy, szerintem megszokja és elalszik magától is. A lányom sem mindig alszik el "szó nélkül", de 5 perc sírás és kapálózás után megnyugszik és szépen elalszik. Ennyi nyöszörgés még belefér. Hátha nálatok is bejön! Én már nem bírtam ringatni, majd' leszakadt a vállam, ezért már pár hetesen megpróbáltam ezt a módszert és bejött! Sok sikert!
2008. okt. 16. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakaran sír a négy hós kisfiam elalvás elôtt. Volt olyan, hogy annyira fáradt volt már, hogy azért nem tudott aludni, de volt már olyan is, hogy még maga sem tudta, mi a fontosabb, alvás vagy a nézlôdés. De van olyan is hogy egyedul elalszik. Ez van!
2008. okt. 16. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintén nem mindig tudom elkapni...Ha beleteszem a kiságyba, és ott elfelejti, hogy álmos, akkor kiveszem, és fárasztom tovább, játszunk, sétálunk, nézelodunk a lakásban. Altalában nem sok hiányzik már ilyenkor, és mikor legkozelebb leteszem, elalszik.Igaz, o már 7 hónapos, de kb 4 hós kora óta vannak elalvási gondjaink, azóta így csináljuk.
2008. okt. 16. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!