Hogyan szoktasan le a szopirol siras nelkul?
Szia, szerintem írd ki a kérdésed a szoptatás témakörben is, mert ott szoptatási tanácsadó is olvassa, és jobban tudnak tanácsot adni neked.
Ha nagyon cicifüggő, akkor lehet, hogy sírás nélkül nem fogod tudni leszoktatni. De természetesen az is számít, hogy neked meddig kényelmes.
Szerintem először az éjszakai cicit vond meg tőle, adj neki helyette teát, tápszert, de nappal hadd szopizzon. Lehet, hogy ezt különösebb gond nélkül el fogja fogadni, meg azt is látni fogod, hogy éhség miatt ébred éjjel, vagy a cici kedvéért. Ha nem éhes, akkor a tápszert egy idő után nem fogja elfogadni, legfeljebb iszik egy kis teát.
Ha már éjjel nem szopiztok, akkor következőleg hagyd el valamelyik napközbeni szopiját. A legtovább az elalvás előtti szopit (délután, este) tartsd meg.
Mi mar nappal nem szopizunk es szerintem azert kell ejjel olyan sokszor mert csak ejjel szopizik.
A nappali aranylag konnyen ment csak rakom bele a babakocsiba es 5 perc alszik mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!