Mikor és hogyan szoktattad le babádat az esti és éjjeli szopiról? Tejitalt adtál a zesti szopi helyett? Hogy fogadta, ha igen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 19:56
1/3 anonim válasza:
Nagyobb lányom 20 hónaposan elválasztotta magát, mivel tejfehérje allergiás volt, nem kapott tejitalokat, semmi ilyet.
Pici lányom másfél éves, még szopizik. Nem úgy néz ki, mint aki le akarna szokni, pedig én már nem bánnám... :o)
2/3 anonim válasza:
én fél8-8 között szoktam letenni fiam, éjfél körül kel ,akkor tápszert kap, és azzal 5-6ig bírja, akkor cici, és reggel 8-9 körül kelünk. eddig mi is keltünk, éjfél, 2, 5kor. így a 2 órási kimarad.
3/3 anonim válasza:
Nálunk az esti szopi maradt el magától a legutoljára 22 hósan. Kínálni nem kínáltam, adtam mikor kérte és nem forszíroztam ha éppen "elfelejtette ". Bár mi már ekkor rendesen vacsoráztunk és szopi elhagyása után egy cumisüvegnyi kakaó is landolt a pocakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!