Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babánál a 7300 g....

7 hónapos babánál a 7300 g. és a 68 cm jó? Nem túl kicsi?

Figyelt kérdés
Egyébként 3460 grammal és 54 centivel született.
2008. okt. 16. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmi gond a babád méreteivel! Szépen, normálisan gyarapszik nincs evvel semmi baj. Az én babám 7 hósan 7500g volt ugyan de 70 cm, tehát kb olyan "alkat" mint a tiéd és én egy cseppet sem aggódom. Egyébként is ha aggodalomra lenne ok akkor a doki már rég jelezte volna.
2008. okt. 16. 16:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam hétfőn volt 5 hós,67 cm,és 7370g.3090g és 53 cm volt amikor született.
2008. okt. 17. 00:21
 13/13 anonim válasza:

Szia! az én kisfiam 2750grammal,és 50cm-rel született,most 9 hónapos és 7kg és 70cm.Mondjuk nekem nagyon mozgékony,hamar ült és már majdnem 3hónapja áll is.Most kezd menni,nagyon élvezi,egész nap sétálgat.szerintem nincs semmi gond vele,ha esetleg lenne,az orvos már mondta volna.Csak mi anyák ilyenek vagyunk.Mindig mindennen aggódunk.Én sokáig lelkiztem hogy a fiam ilyen kis vékony(tényleg az,sehol egy kis hurka)de nagyon vidám,egész nap mosolyog,nyitott a világra és nekem ez a legfonotsabb.Számomra ő vékonyan is bearanyozza az egész napot.Másokkal meg nem foglalkozom,tudom lehetne vastagabb,pufibb is de én is ilyen kis vékony voltam.Úgyhogy nyugi semmi baj nincs,élvezzétek az élet minden örömét,akár vékonyan,akár kicsit pufibban.

Egy kilenc hónapos babóca anyukája

2008. okt. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!