Miért nyüsszög és frusztrált szinte állandóan?
Szia! Barátnőm kislánya volt ugyanilyen. Láthatóan unatkozott, unta a lakást, a szobát. Elvolt ő is, de sokat nyüszögött. Viszont ha átjöttek hozzánk, vagy elmentünk valamerre, akkor nem volt nyüszögés.
Tudod mi oldotta meg a problémát? És ne harapd le kérlek a fejem....Beadta bölcsibe. Egyszerűen igényelte a társaságot, az újat, a pörgést. Amit Te otthon ha fejreállsz se tudsz neki megadni. 2 hét alatt érdekes módon rendeződött a délutáni alvása is, elkezdett szépen enni, és rengeteget fejlődött még pluszban. Barátnőm is nehezen vette rá magát, ő sírt a gyerek helyett az első napokban, hetekben, de elég gyorsan belátta hogy jobb lett:)
köszi mindekinek a választ! :)
nálunk egyáltalán nincs tv...illetve készül van, de adás nincs. nemrég költöztünk ide, és nem vezettetük be, mivel előtet se kapcsoltuk be a tv-t szinte soha, valahogy nem hiányzik.
igen, ez tény, hogy itthon unatkozik, de akkor inkább szedné szét a lakást, vagy mittomén. :) szerintem is probléma hogy még nem tud beszélni, olyan értelemben, hogy nem tudja mondani, amit akar, és ebből sok ilyen kisebb nagyobb hiszti van. nagyon remélem, ha majd elkezd gagyogni, jobb lesz. a másik, hogy nagyon igényli, hogy midnent, de mindent nevezzek meg neki, meg kommentáljam a dolgokat...ha nem teszem, akkor nyökög, pl. pelenkázásnál ezredszerre is, most felvesszük az új pelenkát, ami tiszta, aztán a harisnyát, aztán blablabla...én szeretek amúgy beszélni, de nem ilyenekt. :) ez nagyon fárasztó.
bölcsibe sajnos nem tudnám adni, ha akarnám se, mert iszonyú várólisták vannak (kisváros), és nem is várólista alapján veszik fel a gyerekekt igazából, hanem életkor szerint, elsősorban a 2 évet már betöltött gyerekeket, akiknek az anyukája visszamegy dolgozni. szóval nincs hely, amúgy nem terveztem, hogy beadom, de már mindegy is, emiatt.
a kineziológus, hát nemtudom...én hajlamos vagyok hinni ilyenekben, de a férjem azt hiszem átharapná a torkom, ha elvinném valami ilyen helyre, mert ő meg nagyon ellene van.
de azért megnyugodtam, hogy nem vagyunk egyedül...
köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!