Szex egy szobában a gyerekkel, miközben ő alszik?
Most erre mit mondjak? kezdjek épületes magyarázatba olyan "agyoniskolázott" anyukáknak, akiknek "ura" meg "hós" meg gyereke van, ja meg "hollókőbe" volt kirándulni? ha te magadtól nem érzékeled a dolog visszásságát, akkor veled van a baj, de hát ez enélkül is egyértelmű. neked a gyerek előtt elsősorban szülői szereped van, amibe egyszerűen nem fér bele, hogy az orra előtt szeretkezel, kefélsz vagy dugsz vagy ahogy tetszik. van az intimitásnak egy olyan szintje, amibe egyszerűen nem fér bele, hogy a gyerek is tanúja legyen, tökmindegy, hogy 2 hetes vagy 18 éves, ez pedig a szülő szexuális élete, de ehhez megint csak túl korlátolt lehetsz, hogy felfogd. észt meg nem tudok adni sajnos.
a gyerek számára szülői szerepkört kell ellátnod, a férjednek meg a nőit. ha ezt képtelen vagy különválasztani, akkor még nem kellett volna szülni. a szülői szerep folyamatos lemondás és ez az élet minden területét érinti, megváltoztatja, így a szexuális szokásaidat is. ehhez fel kellett volna nőni, mert felelősséggel jár, nemhiába szokás dobálózni a szakállas közhellyel, hogy a gyerekvállaláshoz lelki érettség is kell nemcsak az anyai ösztön és a gyerek utáni vágy.
remélem, valamit azért sikerült megérteni, ha nem akkor sajnálom, ennél érthetőbben nem tudtam leírni, nem rajtam múlik innentől, hogy felfogsz-e valamit belőle, vagy tovább duzzogsz, hogy de szemét vagyok.
13.21
Kicsit vegyél már vissza abból nagy arcodból jó, nekem a te eszed nem kell nyugi:-)))
DE NEM KAPTAM MAGYARÁZATOT, hogy mi baja lenne a babámanak ha véletlenül egy szobában történik meg a dolog.
te természetesen csak a magad szemszögéből nézed a dolgot, mert te ugye nem tucccc felengedni a gyerek mellett ha ott van.Ez ok.De a gyereknek nem lenne semmi baja, csak neked, mert valószínű hogy nem é.....nél el.Ennyi.Vita lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!