Szex egy szobában a gyerekkel, miközben ő alszik?
Látom klasszul lepontoztatok. :o)
A férjem egy szobában nőtt fel szüleivel és két testvérével, és emlékszik, amikor anyukája "hangosan szuszogott", de semmi kára nincs a dologból. Egyet értek azzal, hogy a gyerek akár pici korában is felfoghat valamit a dologból, de ezt nem tartom károsnak, ugyanis érzékelheti,, hogy a szülei szeretetben vannak egymással. Mert a hangulatot érzékeli, és azt, hogy valami intim dolog történik, és ez jó.
Ennél százszorta rosszabb, ha azt látja/hallja, hogy a szülők veszekednek, kiabálnak, vagy utálják egymást. Mert azt is megérzi, és az maradandóan negatív...
Én sem mondom, hogy szerelmeskedjünk a gyerek előtt szándékosan, vagy ilyesmi, de ha mégis lát/hall valamit, azt nem tartom tragédiának. Sokkal fontosabb, hogy érezze a szülők közötti szeretetet, összetartozást és harmóniát, ehhez pedig szükséges a házasélet, és ha egy szoba van, akkor egy szoba van.
Szerintem egy három hónapos gyerek ebből semmi olyat nem fog fel, amiből később gond lenne.
Én például soha sem láttam a szüleimet egymást megcsókolni vagy átölelni, szerintem ez a GÁZ.
Egyébként a kérdés úgy szólt, hogy baj-e, ha a gyermek alvása közben vannak együtt a szülők. Szerintem nem!
Szerintem aki azt mondja, hogy adja el azonnal a lakását akinek csak egy szobája van az nem tudja miről beszél. Barátnőmék egy szobában laknak, van egy másik lakásuk vidéken, amit már két éve nem tudnak eladni, hogy vegyenek egy nagyobbat pesten. szóval másfél éve (ekkora a gyerek) nem kéne szeretkezniük? Érdekes elgondolás. Vagy még ugye legalább két évet kéne várniuk, hogy gyerekük lehessen? Akkor meg az lenne a baj, hogy túlkorosak..Náluk a kiságy a szoba másik felében van, baldachin van rajta.
Én sosem aludtam egy szobába a szüleimmel, mégis sokszor hallottam ezt-azt, pedig a mai eszemmel tudom, hogy nem voltak hangosak. De ugye panelban a falak vékonyak. a konyhából vagy a fürdőből ugyanúgy be lehetett volna hallani. Nyilván nem volt kellemes élmény, de csak nem várhatták meg amíg 18 leszek és elmegyek fősulira. Nem haltam bele, nem lettem lelki sérült, és a szexuális életem is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!