Ha az én szemem formáját örökölte és a szemöldököm, akkor valószínűleg a színét is?
Figyelt kérdés
Még csak 14 hetes, semmit nem változott a szemszíne a születés óta.
Az én szemem szürke, a szüleinél zöld és szürke. A párom szeme zöld, az ő szüleinek barna.
2017. jún. 5. 14:42
1/4 anonim válasza:
Az enyem a parom formajat orokolte megis a nagymama szinet orokolte. Barna helyett vilagoszold.
2/4 anonim válasza:
Nincs összefüggés a szemforma és a színe között.
A végleges szemszín álagosan 1 éves korra alakul ki, de van, hogy csak 3 éves korra.
Sajnos ez még nem derül most ki, majd kicsit kesőbb.
3/4 anonim válasza:
De egyébként elmondásod alapján nagy a valószínűsége hogy világos szeme legyen, vagyis szürke. Ez után a legvalószínübb a zöld. Barna valószínűleg nem lesz.
4/4 anonim válasza:
Az apja szemformáját örökölte, még az orra is egyértelműen tőle van. De míg az apjának világító kék szemei vannak, neki világosbarna lett, enyhén zöldes beütéssel. Három éves és még az utóbbi hónapokban is sötétedett neki. Lehet, hogy olyan barna szeme lesz, mint nekem vagy a 4 nagyszülőből háromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!