Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férj külön akar eljárni a...

Férj külön akar eljárni a hobbiját megvalósítani egy 3 éves és egy 3 hónapos mellől?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves és egy 3 hónapos gyermekünk van, szeretjük egymást, jó az életünk, ezt leszögezném.

Én dögfáradt vagyok, a kicsi kétszer kel éjjel, napközben sem tudok pihenni, háztartás, plusz hasfájós a pici, meg foglalkozom a nagyobbal is.

Férjemnek van egy hobbija, vitorlázik, és mostanában állandóan ezen vitázunk, én nem tartom korrektnek, hogy el akar járni, miközben én itthon fáradozom.

Ő azt mondja, ennyi jár neki.

Én vagyok házsártos vagy szerintetek igazam van?

2017. jún. 1. 04:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%

Nos, ha neked is van hobbid,amit űzhetsz, nem csak 0-24-ben a gyerekek, háztartás, akkor nincs miért "házsártoskodni".

A kèrdès kiìrásából viszont arra következtetek, hogy nincs hobbid ès ha lenne, sem lenne rá időd.

Az első gyerek után is eljárt vagy csak most jött ez rá??

2017. jún. 1. 06:42
 12/37 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom a gyerekek előtt is meg volt ez a hobbi, érthető, hogy nem akar lemondani róla. Valóban jár is neki, hiszen nyilván nem a lábát logatja amúgy, hanem keményen dolgozik hetkozben. Miután a vitorlázás amúgy se egy olcsó időtöltés, nyilván nem álltok rosszul anyagilag, simán meg lehetne oldani a gyerekek felügyeletét időnként és akkor kicsit kettesben lenni. Illetve te is ugyanígy foglalkozhatnal a gyerekeken kívül mással is, amíg valaki más vigyáz rajuk
2017. jún. 1. 06:46
 13/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha neked is jár szabadidő, akkor had menjen ő is. Ha neked nem, akkor beszéld meg vele, hogy ő mehet vitorlázni, de ha hazaér te kapcsolódsz ki, mert neked is jár.
2017. jún. 1. 07:06
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy gondolom, hogy beleférhet, ha mindez mellett mondjuk nem reggel 6-tól este 8ig dolgozik. Tehát ha tölt időt otthon is, szerintem is mehet. De teszem hozzá te is megérdemled a szabadidőt. Minden férfi túléli, ha a gyerekkel van picit, míg te kikapcsolódsz 1-1 órára. Csak mi anyucik valamiért úgy gondoljuk, hogy világ vége lesz, ha lelépünl egy órára. Úgyhogy menjen, de időnként nyújtsd be te is a számlát.
2017. jún. 1. 07:25
 15/37 anonim ***** válasza:
85%
akkor neked is jár, hogy legalább a nagyot elvigye hétvégén egész napos progra. sőt a kicsit is szépen odaadod neki és elmész moziba
2017. jún. 1. 08:15
 16/37 anonim ***** válasza:
80%

Persze, jar neki, ha o is kiveszi a reszet a gyereknevelesben, hazimunkaban es Neked is enged idot arra, h magaddal foglalkozzal. Az a baj, h eleg sok ember leragadt annal a kozepkori felfogasnal, h a no dolga az, h uljon otthon, lassa el a haztartast, meg a gyereket, a ferj meg azt csinal, amit akar, m o tartja el a csaladot...Pfff

Nekunk ikreink vannak, kulfoldon elunk, ugyh 6 honap utan vissza kellett mennem dolgozni, mivel itt csak ennyi a szulesi szabi. De a parom maimalisan mellettem all es tamogat; mindenben segit. Egyenloen kivesszuk a reszunket a hazimunkabol, gyereknevelesbol, es egyenloen hagyunk idot egymasnak arra, h sajat magaval is foglalkozzon. Pl mindketten eljarunk edzeni, mindkettonknek van hobbija, aminek hodolunk, kulon is eljarunk szoarkozni a sajat barati tarsasagunkkal, es egyutt is. Szerintem ez igy van rendjen.

Tehat ha a ferjed annyira akar a hobbijanak elni, akkor legalabb ugyanannyi idot adjon neked is arra, h sajat magaddal foglalkozz.

2017. jún. 1. 09:48
 17/37 anonim ***** válasza:
80%
Igen, menjen csak. És pontosan annyi időre menj el te is.
2017. jún. 1. 10:37
 18/37 anonim ***** válasza:
20%
En kicsit orulok ha nincs itthon a ferjem:p valahogy olyankor nyugisabb az elet:D szoval nezd a jo oldalat. Ha napokra elmegy, kevesebbet kell foznod, nyilvan a konfliktus is kevesebb.
2017. jún. 1. 10:59
 19/37 anonim ***** válasza:
71%

nem azzal van a baj ha eljár nélküled is,hanem az ha veletek soha nem akar időt tölteni és soha nem segít.

a férjem focizni járt el.de cserébe sokszor elvitte a nagyobbat játszóra,és csavarogni.és hétvégente közösen is mentünk. Igy már nem zavart ha elment a barátaival focizni

2017. jún. 1. 11:02
 20/37 anonim ***** válasza:
37%
És mikor volna az az időbeniség, amikor nem vitatkoznál vele, hogy menni akar? 3 év múlva már mehetne, amikor 3 és 6 évesek lennének a gyerekek? Szerintem ez nem házsártosság, csak rosszul esik neked, hogy nincs otthon, szeretnél vele több időt tölteni, és neked is könnyebb, ha kiveszi a gyereket a kezedből akár 10 percre is. De viszont most várjon a férjed 20 évet, amíg a gyerekek elköltöznek, és csak akkor hódoljon a hobbijának? Vagy családos embernek otthon kell ülnie, nem lehet hobbija, meg kell szüntetnie automatikusan a külvilági életét? Ez nem csak nyári, jóidős? Az élet saját magunkról is szól.
2017. jún. 1. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!