Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan, hogy egy nő...

Létezik olyan, hogy egy nő kihordja a gyerekemet?

Figyelt kérdés

Hol lehet ilyet találni?

Pár év múlva szeretnék gyereket, de esélytelen, hogy találjak barátnőt.:(

Örökbe fogadáson is gondolkodtam, de jobb lenne egy félig saját baba.:)

Üdv.

2017. máj. 31. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A beranyasag en ugy tudom illegalis.

Mar miert ne talalnal baratnot???

2017. máj. 31. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Par nap mulva ugyanezt kerdezte egy pasi. Mi van Veletek ferfiak, miert gondoljatok hogy nem talaltok megfelelo holgyet aki a parotok lehet?

Magyarorszagon ez illegalis, azaz max barati alapon csinalhatsz ilyet de "hivatalos uton" nem.

2017. máj. 31. 20:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért gondolom ezt, mert 21 éves vagyok lassan, és még nem volt sosem barátnőm. És úgy érzem, hogy sosem lesz, mert nem tudok ismerkedni. De gyereket viszont szeretnék!:)
2017. máj. 31. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Hat akkor nem tudom hogy akarsz gyereket.....feladsz egy hirdetest, hogy gyereket akarsz jelentkezzen aki szulne Neked? :) Vagy beszelsz egy noismerosoddel.....mashogy nem fog menni.

Orokbefogadas 21 eves egyedulallo pasinak kb. 8 ev mire kapsz gyereket...addig csak osszekaparsz egy not az eletedbe! Gondolom nem szuzen es maganyosan akarsz meghalni tehat elobb-utobb lesz valakid.

2017. máj. 31. 20:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Bárcsak úgy lenne!:)
2017. máj. 31. 20:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne már! A nőknek nem a legvagányabb léhűtő idiótak kellenek! Menj el ismerkedni, tuti találsz valakit! Béranyaság külföldön kb 5milla
2017. máj. 31. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Először is a béranyaság nálunk tényleg illegális, de pl azt hiszem Ukrajnában is legális szóval ezt még meg tudod nézni (de nem biztos, hogy így lehet, nem értek hozzá, csak hallottam valamit még régebben)

Másodszor örökbe fogadáshoz min 25nek kell lenned és férfi egyedülállóként hát... évekig kellene várnod ráadásul nincs rá túl sok esélyed, hogy újszülöttet kapj. Viszont ha örökbe fogadsz egy gyereket utána az is a "sajátod" lesz (gondolom te biológiailag gondoltál sajátra :)) egyébként ez a "félig saját" meg :D

Szerintem még ne ad fel, még csak 21 vagy. Na, és ha még nem volt senkid? Na, bumm van ilyen... majd megtalálod az igazit, nem kell ezt elkapkodni ;)

2017. máj. 31. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Volt.osztálYTÁRSAM 21,van allitolag 7 éve barátnője de soha nem találkoztak még. Neked is van esélyed. Látták egymást skypon, messengereztek,de tali nem.pedig itt lakik 1 óra vonattal...
2017. máj. 31. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
21 évesen még semmi sincs veszve. Sőt, a gyerek sem olyan sürgős még ebben a korban. Az en mostani barátom is 21 volt mikor találkoztunk, én voltam az első barátnője. Hallani olyat is, akinek még később lesz. Viszont az nem létezik, hogy ne legyen soha. Menj el ismerkedni, vagy próbáld meg online, előbb-utóbb biztos sikerülni fog.
2017. máj. 31. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 28 volt mikor összejöttünk.Én voltam az első komoly kapcsolata.Már van gyerek is.Szóval nem késtél el.
2017. máj. 31. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!