Létezik olyan, hogy egy nő kihordja a gyerekemet?
Hol lehet ilyet találni?
Pár év múlva szeretnék gyereket, de esélytelen, hogy találjak barátnőt.:(
Örökbe fogadáson is gondolkodtam, de jobb lenne egy félig saját baba.:)
Üdv.
A beranyasag en ugy tudom illegalis.
Mar miert ne talalnal baratnot???
Par nap mulva ugyanezt kerdezte egy pasi. Mi van Veletek ferfiak, miert gondoljatok hogy nem talaltok megfelelo holgyet aki a parotok lehet?
Magyarorszagon ez illegalis, azaz max barati alapon csinalhatsz ilyet de "hivatalos uton" nem.
Hat akkor nem tudom hogy akarsz gyereket.....feladsz egy hirdetest, hogy gyereket akarsz jelentkezzen aki szulne Neked? :) Vagy beszelsz egy noismerosoddel.....mashogy nem fog menni.
Orokbefogadas 21 eves egyedulallo pasinak kb. 8 ev mire kapsz gyereket...addig csak osszekaparsz egy not az eletedbe! Gondolom nem szuzen es maganyosan akarsz meghalni tehat elobb-utobb lesz valakid.
Először is a béranyaság nálunk tényleg illegális, de pl azt hiszem Ukrajnában is legális szóval ezt még meg tudod nézni (de nem biztos, hogy így lehet, nem értek hozzá, csak hallottam valamit még régebben)
Másodszor örökbe fogadáshoz min 25nek kell lenned és férfi egyedülállóként hát... évekig kellene várnod ráadásul nincs rá túl sok esélyed, hogy újszülöttet kapj. Viszont ha örökbe fogadsz egy gyereket utána az is a "sajátod" lesz (gondolom te biológiailag gondoltál sajátra :)) egyébként ez a "félig saját" meg :D
Szerintem még ne ad fel, még csak 21 vagy. Na, és ha még nem volt senkid? Na, bumm van ilyen... majd megtalálod az igazit, nem kell ezt elkapkodni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!