Tapasztalt anyukák kiegészítenétek a listámat?
Először is ami megvan: sok ruha de méreteker darabszámot nem írok!
Pólya, kiságy,matrac, pelenkázó lap, babakocsi, 2db kifogó,kád, textil pelenkák, 1 csomag 1es méretű pelenka, 1 pléd, orszi porszi,1db 150ml cumisüveg, 1db játszó cumi,szundi kendő, nyálkendő, játszószőnyeg.
Ami még kell;
2 db lepedő, 1db kifogó,1db pléd, mellszívó,sterilizáló folyadék, 2db vékony sapka,lázmérő, kis kardigán, olló, hajkefe, popsikrém, fürdető,hintőpor,6 csomag popsitörlő, fültisztító, matracvédő, steril gézlap,vatta, alkohol
nekem: szoptatós tea, hálóing/pizsama, szoptatós melltartó, bugyik, vastag betét, bimbóvédő krém, melltartó betét,hasleszorító,
Köszönöm a sok jó választ!feljegyzeteltem és közben eszembe jutott hogy van már itthonra baba takarónk,illetve egy vastag pléd,plusz még volt 1 a listán de akkor betárázok még 1et, hisz inkább legyen plusz 1 mkntr ne!
Hálózsák is lemaradt, az is van kettő.
Zenélő forgót fogunk kapni anyukámtól.
A vízhőmérőt azért nem írtam mert mutatja a kád de nem ezen a 400fton múlik.
Baba mosószee van már 1 üveg de még veszek illetve egy sensitive öblítőt is.
Cumiztatni nem igazán akarom a biztonság kedvéért vettem egyet csupán.
A tejtartó zacskóval úgy vagyok hogy van itthon minta de isten adja hogy kelljen még vennem sokat.
Na és a légzésfigyelő, nem fogok venni hanem kölcsönzök.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! Szép napot kívánok :-)
én hasznosnak találom a kiságyvédőt, nem tudja kidugni a kis lábait a rácsokon tőle
csúszásgátló a kiskádba,enyém üvöltött minden fürdetésnél, vettünk egyet, azóta elvan, valahogy biztonságérzetet ad neki
textilpelusból legalább 15-20 darab
kis kesztyű ha marná magát
külön kuka a használt pelenkáknak(nem kell drága pelenkakuka,de jó ha ott van a lábadnál amiben a vattát, popsitörlőt használt pelust dobhatod)
naptej(legnagyobb faktorszámú, persze ha mostanában születik)
szúnyogháló(babakocsira és kiságyra is rakható)
hordozható vízhatlan pelenkázó alátét(ez jól jön orvosnál, védőnőnél, utazás alatt)
Meg egy cumisuveg. Cumibol legalabb 3. Koromreszelo, koromcsipesz a labujjra.
Sterilizalo nekunk olyan ami a mikroba rakhato, csak viz kell bele. Cumit nem raknek sterilizalo folyadekba mert belemegy a cumi reszbe.
Vizforralo ha meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!