Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukák kiegészíten...

Tapasztalt anyukák kiegészítenétek a listámat?

Figyelt kérdés

Először is ami megvan: sok ruha de méreteker darabszámot nem írok!

Pólya, kiságy,matrac, pelenkázó lap, babakocsi, 2db kifogó,kád, textil pelenkák, 1 csomag 1es méretű pelenka, 1 pléd, orszi porszi,1db 150ml cumisüveg, 1db játszó cumi,szundi kendő, nyálkendő, játszószőnyeg.

Ami még kell;

2 db lepedő, 1db kifogó,1db pléd, mellszívó,sterilizáló folyadék, 2db vékony sapka,lázmérő, kis kardigán, olló, hajkefe, popsikrém, fürdető,hintőpor,6 csomag popsitörlő, fültisztító, matracvédő, steril gézlap,vatta, alkohol

nekem: szoptatós tea, hálóing/pizsama, szoptatós melltartó, bugyik, vastag betét, bimbóvédő krém, melltartó betét,hasleszorító,

2017. máj. 30. 07:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jó választ!feljegyzeteltem és közben eszembe jutott hogy van már itthonra baba takarónk,illetve egy vastag pléd,plusz még volt 1 a listán de akkor betárázok még 1et, hisz inkább legyen plusz 1 mkntr ne!

Hálózsák is lemaradt, az is van kettő.

Zenélő forgót fogunk kapni anyukámtól.

A vízhőmérőt azért nem írtam mert mutatja a kád de nem ezen a 400fton múlik.

Baba mosószee van már 1 üveg de még veszek illetve egy sensitive öblítőt is.

Cumiztatni nem igazán akarom a biztonság kedvéért vettem egyet csupán.

A tejtartó zacskóval úgy vagyok hogy van itthon minta de isten adja hogy kelljen még vennem sokat.

Na és a légzésfigyelő, nem fogok venni hanem kölcsönzök.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! Szép napot kívánok :-)

2017. máj. 30. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én még légzésfigyelőt is vennék. Először nem vettem bébiőrt, viszont, ahogy kimentem a konyhába, már nem hallottam a légzésfigyelő pittyegését. Így én azt is hasznosnak tartom.
2017. máj. 30. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Bébiőrt mi is vettünk plusszba,nagyokat alszik az udvaron a babkocsiban én meg nem érek rá üldögélni mellette... Ahol én kérdeztem a légzésfigyelő kölcsönzést 2000 Ft volt egy hónapra,mivel legalább egy évig használni fogjuk így inkább megvettük 22000-ért. Ezt érdemes még végiggondolni...
2017. máj. 30. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:

én hasznosnak találom a kiságyvédőt, nem tudja kidugni a kis lábait a rácsokon tőle

csúszásgátló a kiskádba,enyém üvöltött minden fürdetésnél, vettünk egyet, azóta elvan, valahogy biztonságérzetet ad neki

textilpelusból legalább 15-20 darab

kis kesztyű ha marná magát

külön kuka a használt pelenkáknak(nem kell drága pelenkakuka,de jó ha ott van a lábadnál amiben a vattát, popsitörlőt használt pelust dobhatod)

naptej(legnagyobb faktorszámú, persze ha mostanában születik)

szúnyogháló(babakocsira és kiságyra is rakható)

hordozható vízhatlan pelenkázó alátét(ez jól jön orvosnál, védőnőnél, utazás alatt)

2017. máj. 30. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Meg egy cumisuveg. Cumibol legalabb 3. Koromreszelo, koromcsipesz a labujjra.

Sterilizalo nekunk olyan ami a mikroba rakhato, csak viz kell bele. Cumit nem raknek sterilizalo folyadekba mert belemegy a cumi reszbe.

Vizforralo ha meg nincs.

2017. máj. 30. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!