Hogyan csináljam a hőmérőzést? Babám 7 hetes és nem
tud kakálni, v vmi más javaslat
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 19:15
1/9 anonim válasza:
én két nap után hőmérőzök, ha nincs kaki.a popsiban mintha mérnéd a lázád.elég pár percig.ha van minek, úgyis megindul.de nagyon sűrűn nem szabad ( lehet a két nap is sűrű )megszokja a végbél, ez olyan mint a hashajtó,aztán nélküle nem megy.
nemtodom anyatejes vagy tápszeres a babád?
az enyém tápszeres és babamosolyteából csinálom neki a tápszert, így mostanában mindennap van kaki.
ha anyatejes, két szopi között kínáld meg egy kis teával.kamilla, bébimecsek, babamosoly...
de kiskanállal, nehogy cumi zavara legyen.
sok sikert
11hetes kisfiú anyukája
2008. okt. 15. 19:34
2/9 anonim válasza:
Hány napja nem kakil? ha anyatejes a babád akkor valószínűleg most jobban hasznosítja a tejet, ez átmeneti.
Nem szabad hőmérőzni, mert sajnos hamar rászokik a szervezete és ezútan csak "segítséggel" fog tudni kakilni! Inkább próbáld tornáztatni, mozgatni a kis lábacskáit. Ha szoptatsz, igyál sok szénsavmentes ásványvizet és egyél probiotikus joghurtokat. Nálunk is volt ilyen időszak, hogy egyik napról a másikra 5 naponta kakilt a kisbabám, de ez átmeneti, majd beáll.
2008. okt. 15. 19:41
3/9 anonim válasza:
Szia!
Adhatsz neki Normaflore-t ez helyre állitja a bélflórát. Kevés kamillatea is segít. Mi a szélcsövet használtuk mert hasfájós volt és kinszenvedés volt neki a kakilás..mi ezzel segítettük őt és kiméltük meg magunkat is.
2008. okt. 15. 20:27
4/9 anonim válasza:
Az én lányom is ritkán kakilt míg pici volt. Persze én is aggódtam, hiába mondták, hogy anyatejes babánál az is normális ha egy nap 7-szer és az is, ha egy héten egyszer. Semmilyen teát nem adtam neki soha. Fél éves kora után is csak vizet ivott. A tea lemossa a bélfalakat és lassítja a bélflóra kialakulását! Volt hogy egy hétig nem kakilt, aztán meg kakilt akkorát, hogy folyt a nagymama lábaszárán is. :-) Szóval ne aggódj. Most még renszertelen de majd beáll nála is. Szerintem ne avatkozz bele, a kis belei majd "lerendezik" a dolgot.
2008. okt. 15. 21:17
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, 1 hete kap tápszert is, azóta kínlódik szegény, most volt egy "kis" produktum remélem késöbb változik a helyzet és könnyebben megy majd v ez probléma addig marad amíg vegyes táplálálást kap?
2008. okt. 15. 21:28
6/9 A kérdező kommentje:
ja.. mi is az a babamosoly tea? patikában kapható?
2008. okt. 15. 21:30
7/9 anonim válasza:
A Herbária gyártja, gyógyszertárban, és gyógynövényüzletekben tudod beszerezni.
2008. okt. 16. 07:05
8/9 anonim válasza:
Szia!Éhgyomorra egy kis kamillatea,és 1-2 nap alatt beáll a szervezte a mindennapos kakira.Legalábbis nálunk igy volt:)
2008. okt. 16. 09:07
9/9 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok megint. Ha elkezd enni gyümölcsöket, nagyon szépen beáll az emésztése. Különösen az olyan gyümölcsöktől és a zöldségektől, melyek egy kicsit hajtó hatásúak, mint pl. őszibarack, szilva, sütőtök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!